SZTÁRDZSÚSZ

Kórházba került Hajdú Péter barátnője: órákon múlt az élete

Óriási terveket dédelgetnek a közös jövőről, de kis híján tragikus fordulatot vettek az események, miután kiderült, hogy a fiatal tévés elvetélt.
  • Szerző:

A tévés és kedvese, Eszter már régóta nem titkolják, hogy közösen képzelik a jövőt, és családot is szeretnének alapítani. Így aztán egy rövid ideig a legboldogabbnak érezhették magukat, amikor kiderült, hogy Eszter várandós, ám az események trgikus fordulatot vettek – tudta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ha az orvosok nem lépnek közbe, akkor csak órái lehettek hátra a hasi görccsel küzdő Eszternek, ugyanis elrepedt a petevezetéke, belső vérzése volt, és mire beértek a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregében. Hajdú Péter menyasszonyát azonnal műteni kellett.

Fotó: Instagram

25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű” – vallotta be Eszter. A történtek Hajdú Pétert is megviselték, de párjával együtt bizakodik: „Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk”.

Esztert azóta hazaengedték, ám most a fizikai veszély után a lelki traumával kell majd megbirkóznia, ami szintén nem egyszerű feladat.

– 25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya – mondta Eszter, aki nagyon hálás párjának.

– Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség – mondta Eszter.

És ezeket olvastad már?