LOVE

Kiszivárgott: Hajdú Péter és szerelme hivatalosan is együtt folytatják

Hajdú Péter és Eszter nagy váltás előtt állnak: a lány leigazolt a Life TV-hez.
  • Szerző: Ripost

Együtt dolgozik majd a jövőben Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter – tudta meg a Blikk. Eszter évek óta az RTL Klub stábját erősítette, a Reggeli című műsor szerkesztője volt, ám úgy tudni, egy ideje már foglalkoztatta a váltás gondolata, és a közelmúltban el is hagyta a csatornát, hogy a kedvese mellett munkálkodhasson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Valóban, novembertől már nem dolgozom az RTL Klubnál” – erősítette meg Eszter, akit a LifeTV programigazgatója, Kiss Péter kért fel egy új feladatra.

„Igaz, a Life TV-hez igazolok, és együtt dolgozom majd Petivel, de most még pihenek, januárban kezdek. Hogy pontosan melyik műsorban fogok dolgozni, még nem árulhatom el” – mondta a Blikknek Eszter, aki – bár eddig másik csatornához kötötte a munkaszerződése – már sokszor járt a Life TV stúdiójában, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételét például többször is a vezérlőből követte végig.

„Nagyon élvezem, imádom ezt a műsort” – mondta korábban Eszti, aki természetesen tanácsokkal is ellátta szerelmét. „Nem tudom nem szakmai szemmel nézni őt, vannak észrevételeim is, és persze, nem bírtam ki, hogy ne mondjam el neki”.

Ebből viszont eddig sem volt probléma a kapcsolatukban, így feltételezhető, hogy a jövőben sem lesz. Főleg, mivel Péter és Eszter eddig sem titkolta, élvezik, hogy a hivatalos feladatok végeztével sem kell befejezniük a munkát.

„Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, és örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le. Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére” – fogalmazott Hajdú, aki örül, hogy csapatát erősíti a párja. „Eszter új kihívásra vágyott, és Kiss Péter programigazgató kérte fel egy műsorra, én pedig támogattam az igazgató döntését”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?