LELKIZŐ

Egy éve nem tudják eladni Gesztesi Károly házát

190 millió forintért bárki beköltözhet Gesztesi Károly egykori otthonába! A tavaly év elején szívinfarktusban elhunyt színész budakalászi ingatlanát már közel egy éve hirdeti a család az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálon, azonban még mindig nem talált gazdára.
  • Szerző: ripost

Tízmilliókat engedtek

A 220 négyzetméteres, 7 szobás, medencés házat eleinte 210 millió forintért kínálták eladásra, azonban ma már 20 millió forinttal olcsóbban hirdetik. Úgy tűnik, a fotókat is lecserélték, ugyanis már sem a Shrek plüssfigura, sem pedig a színész személyes tárgyai nem láthatóak.

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el váratlanul

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el váratlanul
Fotó: Ripost

Visszavonták a hirdetést

Októberben a vírushelyzetre való tekintettel a színész egyik fia, Márkó azt nyilatkozta, hogy egy időre visszavonják a ház hirdetését, a továbbiakról pedig majd az öt testvér közösen dönt. A színész gyermekei a mai napig összetartanak, kölcsönösen segítik egymást mindenben, még az örökléssel kapcsolatban sem alakult ki vita közöttük. Gesztesi hátrahagyott örökségéből mind az öt gyermeke teljesen egyforma arányban részesült, így teljesülhetett az akarata.

Gesztesi imádta a házát

Gesztesi imádta a házát
Fotó: Metropol

Gesztesi imádta a ház minden szegletét

Bár az ingatlan gyönyörűen berendezett, mediterrán stílusban épült, valamiért mégsem talál gazdára, pedig Gesztesi is minden szegletét imádta, hiszen mindent a sajt ízlése szerint szerint rendezett be.

„Ez tulajdonképpen egy legényház, egyedül élek itt, de a gyermekeim bármikor jöhetnek hozzám” – vélekedett még az otthonáról 2013-ban a néhai sztár.

A budakalászi ingatlan szám szerint a 27. lakása volt, mégis erre tekintett igazán otthonaként. Annak ellenére is, hogy 2016-ban egyszer már meg akart válni tőle, de végül meggondolta magát. Sőt, egy évekkel ezelőtti interjúban is hangoztatta, hogy budakalászi luxusotthonától nem szeretne megválni soha, itt akarta tölteni a nyugdíjas éveit is, ami nem meglepő, hiszen a két lakásból álló ház egyikében a színész élt, míg a másikban a második felesége, Nikolett és három közös gyerekük Márk, Dávid és Áron.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?