LELKIZŐ

Fájdalmas vallomást tett az Exatlon versenyzője

Nem véletlen, hogy nagyon szeretne bizonyítani az édesapjának.
címkék:
  • Szerző: Doris

Az Exatlon csinos Kihívója, Szente Gréta még csak kislány volt, amikor a szülei elváltak. Az édesanyja nevelte fel, de Gréti világéletében az apukájának szeretett volna bizonyítani. Ezért döntött úgy, hogy gazdasági vonalon tanul tovább, még akkor is, ha a mozgás, a sport jobban érdekli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fájdalmas vallomást tett az Exatlon versenyzője

Fotó: TV2

Gréti minderről egy másik Kihívónak, Annának mesélt, aki néhány tanáccsal is ellátta.

„Annának mindig nagyon jó meglátásai vannak minden témában, így erről is nagyon jó volt beszélgetni. Felnyitotta a szememet, hogy ez a túlzott megfelelési kényszer nem igazán jó és változtatnom kell rajta. Viszont ettől függetlenül továbbra is szeretném, ha a szüleim büszkék lennének rám, de nincsenek elrugaszkodott elvárásaik, mivel akkor boldogok, ha engem is annak látnak. Nagyon sokat áldoztak már értem, ebből szeretnék nekik kicsit visszaadni” - ismerte el őszintén Gréta, akinek az Exatlon teljesen megváltoztatta az életét.

„Még nem látom, hogy konkrétan miben segít, de tagadhatatlan, hogy nagyon sokat tanulok itt, formálódik a személyiségem, így biztos vagyok benne, hogy ezen a téren is ad majd egy löketet. Sokkal nyitottabb és elfogadóbb lettem, amit a sport terén is tudok majd kamatoztatni” – mesélte a fiatal Kihívó, aki pontosan tudja, hogy sokszor irreálisan magas elvárásai vannak saját magával szemben.

„Mindig nagyon sok gyerekkori emlék szokott feltörni bennem, de ezeket a pályán próbálom félretenni. Viszont bizonyítani szeretnék, hogy büszkék legyenek rám a szüleim, ha látnak a tévében. Mindig nagyon büszkék rám, így valószínűleg most sincs másként. Szerintem látják, hogy boldog vagyok, és biztosan úgy gondolják, hogy sokat változtam, komolyodtam, és ez az arcomra is kiül. Könnyebben veszem már az akadályokat, illetve könnyebben továbblépek egy-egy nehézségen.” – összegezte Gréti.

;

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?