Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.06.20.

Epres Panni drámája: Benedek Tibor felesége elképesztő erővel küzdött a férjéért

Benedek Tibort már karrierje kezdetén az egyik legnagyobb harcosként tartották számon. Sikereihez persze kellett az is, hogy a legnehezebb pillanatokban is mellette legyen imádott felesége, a modell Epres Panni, aki szintén hatalmas küzdő. Mindent megtett a férjéért. Egészen az utolsó pillanatig.

Ha van a világon előre elrendelt, sorsszerű szerelem, akkor Epres Pannié és Benedek Tiboré az volt. Pedig a modell nem volt több 16-nál, amikor elkísérte édesanyját egy évfolyam-találkozóra, amiről unalmában elbóklászott, és egy tornaterembe benyitva megpillantotta az akkor 20 éves, már 3 éve válogatott sportolót. Elképesztően zavarba jött, pedig a nevét sem tudta.

Felesége, Epres Panni az utolsó pillanatig ott volt mellette

Bár a románcuk már akkor elkezdődött, a tiniszerelem nem tartott sokáig. Tibor Olaszországban folytatta, sőt, meg is házasodott és megszületett Ginevra nevű lánya. Bár Panninak is volt egy komoly kapcsolata, nagyon rosszul érintette a házasság híre.

„Hat vagy hét évig tartott mindkettőnknek a másik komoly kapcsolata, ami neki házassággal és gyerekkel végződött. Amikor tudomást szereztem a házasságról, úgy éreztem, mintha megforgattak volna egy kést a szívemben” – mondta Panni 2018 áprilisában D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában.

Feltétel nélkül szerették egymást

Később, amikor Panni kapcsolata kezdett zátonyra futni, érezte, hogy Tibor visszaszivárog a lelkébe, ahogy ő fogalmazott: tudta, hogy ennek még lesz folytatása. Így is lett. 2002-ben újra megfogták egymás kezét, és Tibor csütörtök hajnali haláláig nem is eresztették el. Feltétel nélkül szerették egymást.

2013-ban Szily Nóra műsorában könnyes szemmel mesélt szerelmükről. Bár elmondása szerint többen is úgy vélték, túlzottan alárendeli magát férje életének, számára ez volt a normális. Ösztönből jött.

„Tudom, hogy nekem teljesen Tiborra kell fókuszálnom, hogy ez működjön kettőnk között. Demokrácia van nálunk, mindent megbeszélünk, mindenben partnerek vagyunk, de nekem igenis ki kell szolgálnom” – fogalmazott a modell hét évvel ezelőtt.

Szily Nórának akkor eszébe jutott Panni egyik korábbi mondata, ami ma különösen drámainak hangzik. A modell nem sokkal a 2013-as interjú előtt így fogalmazott: „nem akarok én lottóötöst nyerni, csak minden maradjon így.”

Sajnos ma már tudjuk: semmi nem maradt úgy...

2018-ban, amikor még nem tudták, hogy hamarosan meglesz a sorsfordító diagnózis, Panni így mesélt az igaz szerelemről.

„Az igazi szerelem az, hogy ránézel valakire és szereted benne a kisfiút, szereted, amikor idegesítő, ha látod, ahogy öregszik, azt is. Tibornak is és nekem is vannak idegesítő dolgaink, de soha nem idegesítem fel magam rajta, szeretem azért is, mert ilyen” – nyilatkozta a gyönyörű modell szintén D. Tóth Kriszta műsorában. Ekkor még nem tudta, hogy 2018 nyarán szörnyű hírt fog kapni a család az orvosoktól.

Védőburkot emelt a családja köré

Panni már a két közös gyerek, a 2007-ben született Mór és a 2009-ben született Barka világra jöttekor eldöntötte, hogy mindennél jobban védeni fogja a magánéletüket. Tiborral közösen úgy határoztak, soha nem mutatják meg a gyerekek arcát és nyilatkozataikban is csak óvatosan fogalmaznak. Később, amikor 2018-ban megkapták az ijesztő diagnózist, ez a védőburok csak még tovább erősödött.

A törékeny Panni elképesztő erővel védte a férjét, és közben mindenben támogatta. Nem volt olyan Újpest-pólómeccs, amin nem ült volna mögötte, és bár a lelke mélyén szörnyű viharok dúlhattak, a külső szemlélő ebből semmit sem vehetett észre. Ugyanolyan kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt, mint amikor még minden nap felhőtlen boldogságban élhettek. Biztos hát­országot teremtett a férjének, miközben odaadóan nevelte imádott gyerekeiket. Elérte, hogy se a sajtó munkatársai, se a szövetség ne faggassa a legendás sportolót az állapotáról, és ezzel óriási erőről lett tanúbizonyságot. Mindennél jobban védte Tibort.

Az utolsó pillanatig fogta férje kezét

A Ripost úgy tudja, a legendás sportoló másfél hete lett rosszul saját otthonában, ekkor visszavitték a klinikára. Utolsó napjait az intenzív osztályon töltötte, erős fájdalomcsillapítókat kapott. Tibor már csak az orvosaival és Pannival kommunikált, azt nem szerette volna, hogy gyermekei lássák ilyen állapotban. Szeretteinek azt mondta, nagyon várja már, hogy vége legyen a két éven át tartó szenvedésnek. A Bors arról írt, hogy édesanyja és Panni fogták a kezét, amikor örökre elaludt…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

hirtv.hu

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

mindmegette.hu

Luxus lesz a fagyi nyáron? Ennyibe kerül majd egy gombóc jeges finomság

vg.hu

Térképen az M9-es: megépül Magyarország leghosszabb autópályája – kiválasztották, ki tervezi az új szakaszt

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

mindmegette.hu

Így lesz gyönyörű és tekervényes a foszlós, ünnepi kakaós kalács

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

Gyászol Tolvai Reni: "Örökké a szívemben leszel"

LELKIZŐ

A fejét is elfordítja, csúnyán kihasználta Magyarország egyik leggazdagabb emberét a barátja

LELKIZŐ

Molnár Gusztáv: Most türelemre tanít az élet

LELKIZŐ

Baukó Éva: A retinámba égett az igazi nyomor, amit láttam