LELKIZŐ

Dráma, holtan találta édesapját a TV2 sztárja

Farkas Lajos teljesen összeomlott, amikor csütörtök reggel elvesztette imádott édesapját.
  • Szerző: Doris

Élete legnehezebb időszakát éli Farkas Lajos, a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! első szériájának tehetséges versenyzője. A fiatal énekes csütörtök reggel váratlanul elvesztette imádott édesapját. Minden erejére szüksége volt, ugyanis ő fedezte fel, hogy apja örökre elaludt és a mentőket is neki kellett kihívnia.

Fotó: TV2

„Apukám egyszerűen elaludt szépen, itthon. Hetvenöt éves volt. Semmi előjele nem volt a tragédiának, nem volt beteg. Csak köhögött, mert elkapta az influenzát, de nem attól halt meg. Nagyon közel álltunk egymáshoz, már csak azért is, mert én vagyok a legkisebb gyermek a családban” – mondta a -nak elcsukló hangon Lajos, akit a tragédia után hirtelen megrohantak az emlékek.

Édesapja mindentől féltette őt, még a széltől is óvta a fiatal tehetséget, és persze nagyon büszke volt rá, amikor bekerült a Sztárban Sztár leszek! élőshow-jába.

„Mindenkinek emlegette, hogy bekerültem a műsorba. Most nagyon nehéz időszakot él át az egész család, hiszen ő volt az, aki mindenkinek utat mutatott. Senki nincs, aki át tudná venni a helyét. Az különösen nehéz volt, hogy én találtam meg az ágyban, amikor már nem élt. A mentőket is én hívtam ki” – árulta el Lajos, aki mindent megtesz, hogy ebben a nehéz helyzetben támogassa az édesanyját.

Sajnos nem ez az első tragédia idén, ami a Farkas-családot érte. Néhány hete Lajos imádott keresztanyját vesztette el, aki szintén nagyon közel állt hozzá.

És ezeket olvastad már?