LELKIZŐ

Családi tragédiáiról vallott Csuja Imre: Naponta megrogyok!

A Jászai Mari-díjas színművész két fiát is elvesztítette az utóbbi években, de a lánya, a felesége és az unokái tartják benne a lelket.
  • Szerző: ripost

Őszinte interjúban vallott az őt ért megpróbáltatásokról Csuja Imre. A Jászai Mari-díjas színművész néhány éven belül két gyermekét is elveszítette.

Fotó: Markovics Gábor

„2013-ban volt egy interjú önnel, amiben azt mondta, hogy jó élni. És utána történt két olyan családi tragédia az életében, ami elgondolkodtatott, hogy ha most megkérdeznénk öntől, akkor biztosan ugyanazt mondaná-e?” – kérdezte tőle a Tükör című műsorban Péterfi Judit, arra célozva, hogy évekkel ezelőtt a nagyobbik fia öngyilkos lett, és 2019 októberében a kisebbik fia, Bence is elhunyt.

„Igen. Élni jó. (...) Naponta megrogyok, ezen nincs mit szépíteni. De van egy csodálatos lányom, náluk van három csodálatos unoka, úgyhogy nem lehet megrogyni. Azért mondtam el, hogy öngyilkos lett a fiam, hogy figyeljenek oda, hogy ha látnak valamilyen hisztinek tűnő túltolást, forduljanak szakemberhez... Mi is azt tettük, de nem sikerült” – fogalmazott a Jászai Mari-díjas színész, aki hozzátette:

„Az ember a tragédiáját végigviszi, amíg él. A színész ki tudja játszani magát a tragédiából... vannak olyan szerepek, mikor nem kell gyötörnöm magamból egy könnycseppet.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?