LELKIZŐ

Jogerős! Börtönbe megy Aurelio: Így fogadta az ítéletet

Véget ért Aurelio négy éve tartó emberrablási ügyének kálváriája. Szerdán jogerősen elítélték az egykori valóságshow-sztárt.
  • Szerző: szbd

Jogerős az ítélet, rács mögé kerül Aurelio. Másodfokon enyhítették az egykori valóságshow-szereplő bűntetését. Bár megállapították, hogy a bűne nem emberrablás, így is 2 év 3 hónap szabadságvesztés vár rá, egy korábbi ügyéből fakadóan több mint három évet tölt majd bezárva. Az ítélet előtti napokban Aurelio csak a Tények Plusz stábjának nyilatkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aurelo börtönbe megy

Aurelo börtönbe megy (Fotó: TV2)

„Szeretném, hogy minél előbb vége legyen, mert már kezd kihatni az egészségemre is. Heti kétszer járok pszichológushoz, de ez mellékes, már kezdtem megszokni. De a gyomorgörcseim, az álmatlan éjszakáim. Nem akarok panaszkodni, mert nem indokolatlanul vagyok ebben a helyzetben” – nyilatkozta az ítélet előtt egy nappal Aurelio, aki nagyon várta már, hogy végre pont kerüljön a 4 éve húzódó ügy végére.

„Hatalmas szikla esett le a szívemről, tényleg. (...) Az ember minél kevesebbre számít, vágyik, de én az évek során megtanultam a mérlegelést. Az igazság az, hogy tényleg bűnös vagyok az ügyben. Viszont nonszensznek tartottam, hogy emberrablás vétségében vádolnak. Nekem erre majdnem ráment a karrierem„ – mondta már felszabadultan a tárgyalás után.

Aurelio most felkészül a börtönévekre, amiről azt mondja, minél hamarabb szeretne túl lenni rajta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?