SZTÁRDZSÚSZ

Döntött a bíróság Aurelio sorsáról

Ítélet született az évek óta húzódó emberrablási ügyben. Így döntött a bíróság!
  • Szerző: szbd

Aureliónak szerdán ismét jelenése volt a bíróságon, folytatódott a tárgyalás az évek óta húzódó emberrablási ügyében. A valóságshow-sztár a jelek szerint hatott a bíróra az utolsó szó jogán elmondott beszédével, ugyanis a bíróság megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Enyhített az ítéleten a bíróság

Enyhített az ítéleten a bíróság (Fotó: Ripost)

Így végül Aurelio büntetését 4 év letöltendőről 2 év 3 hónapra enyhítették, valamint 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt.

Mint azt korábban megírtuk, Aureliót emberrablással vádolják. Történt, hogy 2017 őszén közel 200 ezer forintot lopott el egy ismerőse Aureliotól, amíg ő ittas állapotban aludt egy bárban. A vád szerint emiatt Aurelio a barátai segítségével elrabolta az őt meglopó férfit, hogy így visszaszerezzék a pénzt. Első fokon már született ítélet, még 2019-ben négy év börtönbüntetésre ítélték Aureilót, ehhez csapódott hozzá a 14 hónapos felfüggesztettje, ami így összesen 5 év 2 hónap lett volna. A mostani ítélet értelmében, a korábbi drogügyei miatt kapott 1,2 év felfüggesztettet is le kell töltenie.

(via Blikk)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?