SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondta a tárgyalásán az utolsó szó jogán Aurelio

Aurelio saját maga írta meg a beszédet, amit az utolsó szó jogán olvasott fel a bírónak a szerdai tárgyalásán.
  • Szerző: szbd

Szerdán reggel folytatódott Aurelio tárgyalása. Mint ismeretes, a valóságshow-sztárt emberrablással vádolják. Felolvasták a sértett levelét, majd Aurelio ügyvédje megtartotta a védőbeszédet. Ezt követően szólalt fel Aurelio az utolsó szó jogán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt mondta az utolsó szó jogán Aurelio

Ezt mondta az utolsó szó jogán Aurelio (Fotó: Ripost)

„Nagyon sajnálom, nagyon röstellem azt, amit tettem. Nem a felmentésemért kampányolok, és lehet, hogy bűncselekményt követtem el, de soha nem állt szándékomban embert rabolni. Szeretnék elnézést kérni a viselkedésemért, és amiért az elsőfokú tárgyalásra szerepelni jártam. Nem szándékozom bűncselekményeket elkövetni. Bevallom, ideges voltam, felpofoztam, üvöltöztem a sértettel, elküldtem melegebb éghajlatra. Valóban csapkodtam hátrafelé, amikor a kocsiban voltam, és igen, mondtam, hogy szívem szerint kiszállnék és elásnám. Már bánom, hogy a kiszőkített hajú idióta fejemmel mentem a tárgyalásra, ahova szerepelni jártam, de fel sem fogtam, milyen következményei lehetnek ennek az egésznek. Bíró úr, legyen szíves mindezt figyelembe venni. Pszichológushoz is rengeteget járok, szeretném a hírnevemet is jó, erkölcsileg jó dolgokra fordítani. Szeretném, ha elhinné nekem, hogy nem állt szándékomban senkit elrabolni” – idézte a Blikk.

Mint azt korábban megírtuk, 2017 őszén közel 200 ezer forintot lopott el egy ismerőse Aureliotól, amíg ő ittas állapotban aludt egy bárban. A vád szerint emiatt Aurelio a barátai segítségével elrabolta az őt meglopó férfit, hogy így visszaszerezzék a pénzt. Első fokon már született ítélet, még 2019-ben négy év börtönbüntetésre ítélték Aureilót, aki azonban ügyvédjével fellebbezett, így az ügy azóta tart.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?