LELKIZŐ

Rossz hírt közölt az asztrológus: nem véletlen, hogy sorra válnak a hazai sztárok

Nem sok jóval kecsegtet a bolygók és a csillagok együttállása! így az sem véletlen, hogy a hazai hírességek közül is rengetegen szakítanak mostanában.
  • Szerző: Doris

Mindössze néhány nappal azután, hogy Szabó Zsófi élő adásban bejelentette, öt év után elválik gyermeke apjától, újabb magyar híresség vallott váratlan szakításáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Mádai Vivien, a TV2 műsorvezetője szerda reggel közölte, hogy bárhogy is igyekezett megmenteni a házasságát a fogtechnikusként dolgozó Zoltánnal, be kellett látniuk, hogy nincs közös jövőjük. Hat évig voltak házasok, akárcsak Szabó Zsófiéknak, nekik is egy kisfiuk született, Zénó.

Mádai Vivien
Fotó: Szabolcs László

Mivel néhány nap különbséggel ez már a második váratlan válás a hazai sztárvilágban, egy kicsit elgondolkodtunk.

Vajon pusztán a véletlen műve, hogy sorra mennek tönkre az álomszerűnek tűnő kapcsolatok? Vagy mindez a koronavírus és a bezártság számlájára írható? Netán meg van írva a csillagokban, hogy ezt az időszakot csak az igazán erős párkapcsolatok élik túl?

Fotó: 123 RF

Hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, megkerestük Baki Réka asztrológust, aki elmondta, rendkívül viharos perióduson megyünk most keresztül, ezért nem is véletlen, hogy ennyien válnak. Az, hogy két ember alapvetően szereti egymást, most kevés lehet ahhoz, hogy együtt is maradjanak.

„Pár nappal ezelőtt volt egy nagyon erős Oroszlán teleholdunk, amikor ezzel egyidőben, pont aznap aktiválódott egy Vénusz-Plútó együttállás. Ez nagyon szakmaian hangzik, de a Plútóról azt kell tudni, hogy mindent lerombol, mindig valaminek a végét jelenti. Akármilyen nehéz volt a tavalyi év, még mindig a lezárás és a befejezés szakaszában járunk. A Vénusz meg ugye a szerelmi kapcsolatokkal hozható összefüggésbe. Én is azt hallom, hogy rengeteg a válás, a szakítás. A közeljövőre nézve sincs túl jó hírem, ez most egy rázós futam. A Mars is jelen van most, ami a tűz bolygója és a háború istene, ez szintén azt jelenti, hogy viharos időszakot élünk át. Ehhez jön még hozzá, hogy a járványhelyzet miatti bezártság és korlátozás, ami rengeteg frusztrációt okoz” – kezdte a -nak a szakember, aki azt is elárulta, mikortól számíthatunk nyugodtabb periódusra.

Mint kiderült, március közepéig marad ez a nehéz, sokszor szakítással, befejezésekkel járó időszak, onnantól kezdve egy kicsit fellélegezhetünk.

Ám hogy addig hány sztár dönt még a válás mellett, egyelőre kérdés. Mi is csak remélhetjük, hogy sokan kitartanak egymás mellett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?