LELKIZŐ

A Ripost megtudta, ez a következménye Gabriela Spanic csúnya balesetének

Úgy tűnik, mintha összeesküdtek volna az égiek Gabriela Spanic ellen! A színésznőt sorra érik a csapások, amióta elindult a Dancing with the Stars-ban. Múlt szombaton tökéletesen táncolt, ám hirtelen csúnyán megsérült, kifordult a bokája. Ő azonban nem adja fel!
  • Szerző: Doris

Gabriela Spanic táncpartnere, Andrei Mangra a Dancing with the Stars múlt szombati élő show-jában egy pillanatra azt hitte, a színésznő elfelejtette a koreográfiát. Az igazság azonban az, hogy Gaby csúnyán megsérült az érzéki argentin tangó közben.

Fotó: Máté Krisztián

Olyan szerencsétlenül lépett, hogy kifordult a bokája, minden lélekjelenlétére és kitartására szüksége volt, hogy folytatni tudja a versenyt. Produkciója után a TV2 riportere aggódva ment oda a páholyban pihegő színésznőhöz, aki láthatóan ápolásra szorult. Ám ennek ellenére azt mondta, kizárt, hogy ne folytassa a versenyt!

A az élő adás másnapján megkereste Gaby-t, hogy megtudjuk, mennyire fáj a kificamodott bokája. A Paula és Paulina sztárja lapunknak elmondta, semmi sem tántoríthatja el, és az újabb sérülés ellenére is gőzerővel készül a következő show-ra.

„Úgy néz ki, komoly gond nincs, egy rossz lépésnél aláfordult a bokám, de szalag szinte biztos, hogy nem sérült. Vasárnap pihentetem egész nap, és ha minden jól megy, hétfő délután már gond nélkül tudok próbálni” – mondta lapunknak Gaby.

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

A színésznő profizmusa már csak azért is elismerésre méltó, mert sorozatosan érik a csapások, amióta a műsor kedvéért néhány hónapja Budapestre költözött. Már az első élő show-ban súlyos sérülést szenvedett. Eleve izomhúzódással érkezett a TV2 stúdiójába, ugyanis a próbák során meghúzta a belső combizmát. A kellemetlenségek és fájdalmai ellenére azonban bátran vállalta az élő show-t, ám szerencsétlenségére a próbák során az egyik táncmozdulatnál újabb sérülést szedett össze.

A bordaközi izmát fájlalta a próbák során, az adás után pedig rögtön el is hagyta a helyszínt. Az igazi kálvária még csak ezután kezdődött! Október 18-án, alig egy órával az újabb élő show után Gaby-t szörnyű tragédia érte. Ahogy a akkor megírta, a színésznő elvesztette imádott édesanyját, Norma Utrerát. Mint kiderült, az asszony régóta rákkal küzdött, ám a leletei javulást mutattak, amikor Gaby Budapestre költözött.

Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota. A színésznőt már az adás előtt értesítették arról, hogy anyukája rosszul van, videóhívással búcsúzott tőle, majd tökéletes produkciót nyújtott, annak ellenére, hogy tánc közben óriási viharok dúltak a lelkében. A tragikus hír után Gaby kapott hideget-meleget, többen is súlyos kritikával illették, amiért folytatta a versenyt. Ő azonban a -nak elmondta, anyukája is azt szeretné, ha tovább küzdene.

Ezt követte a mostani bokasérülés, a történtek után pedig mindenki joggal érezhetné úgy, hogy átok ül rajta. Gaby azonban egy elképesztően erős nő, aki panaszkodás helyett oroszlánként küzd tovább.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?