LELKIZŐ

A gyász még jobban összehozta Ganxsta Zolee családját

Apja elvesztése óta többször látogatja édesanyját Ganxsta Zolee, hogy támaszt nyújtson neki a nehéz időszakban.
  • Szerző: RIPOST

Ganxsta Zolee számára nem is indulhatott volna borzalmasabban a március, ugyanis a hónap elején elhunyt az édesapja, Zana József. A 81 éves színész régóta betegeskedett, és bár többször javulni látszott az állapota, a szervezete végül feladta a harcot. Családját nagyon megviselte a tragédia, főleg első feleségét, Kassai Ilonát, akiben a fia próbálja tartani a lelket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagyon nehéz időszak ez most az egész családnak. Abból a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, hogy az én szeretett kisfiam mellettem áll, és vigyáz rám. Talán most értette meg ő is, mennyire fontos a család. Nem mutatja ki, próbál erős maradni, de őt is megviseli, hogy elvesztette az édesapját” – kezdte a -nak a színésznő, akitől megtudtuk, hogy a rapper most még közelebb került szeretteihez. Bár eddig is rendszeresen látogatta édesanyját, a tragédia óta jobban odafigyel a 91 éves színésznőre.

„Nagyon sokat dolgozik, de ennek ellenére, ha teheti, minden délben meglátogat, és hoz nekem ebédet. Vagy éppen felhív, hogy ettem-e. A kisfiam tudja, hogy mennyire nehéz most nekem, hiszen Jóskával mi sülve-főve együtt voltunk a válásunk ellenére is, ezért megpróbál minél több időt velem tölteni. Csütörtökön például itt aludt nálam az egész család. Ha ők nem lennének, pokol lenne az élet” – árulta el lapunknak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki szerint fia a munkába menekül a gyász elől.

Ezt bizonyítja az a videó is, amit Ganxsta tett ki a közösségi oldalára pár nappal édesapja halála után. A felvételen köszönetet mondott a rajongóinak, hogy ebben a nehéz időszakban is mellette állnak, és bár nagyra értékeli a részvét nyilvánításokat, nem segít neki a gyász feldolgozásában.

„Nagyon szépen köszönöm, hogy velem éreztetek és mindenki kinyilvánította a részvétét. Tényleg nagyon jól esett. Azt nem mondom, hogy segít, viszont mindenképpen jó tudni, hogy ennyien mellettem vagytok” – kezdte a videóban a rapper.

 

Ha kíváncsi a részletekre, keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?