HŰHA

Hatalmas csapatás: 200 adag pörkölttel ünnepeltek Grófoék

Hétvégén remek alaklom nyílt arra, hogy Kis Grófo szűkebb családja összegyűljön egy kis hajnalig tartó mulatásira.
  • Szerző: Buster

Ha Grófoéknál alkalom adódik egy a bulizásra, akkor bizony beleadnak apait, anyait, és hát mi lehetne jobb indok egy „kis” összejövetelre, mint a családfő, vagyis Nagy Grófo születésnapja. A partikirály zenésznek és a forróvérű rokonságnak már nagyon hiányzott egy igazi buli, hiszen a koronavírus-járvány heteiben szó sem lehetett arról, hogy ennyien összegyűljenek és hajnalig mulassanak.

Persze Grófoék mércéjével mérve a vasárnapi rendezvény, csak amolyan csendes összejövetelnek számít, hiszen alig százan, vagyis a szűk család gyűlt össze, hogy köszöntsék az ünnepeltet.

„Jó kis buli volt, el is tartott hajnal négyig...”- kezdte nevetve lapunknak Kis Grófo. „Persze lehetett volna jóval nagyobb is, de úgy gondoltuk, hogy a járvány utáni első bulin jobb, ha visszafogjuk magunkat egy kicsit és tényleg csak a szűkebb családot hívjuk meg apám köszöntésére. Így is nagyjából százan mulattunk a sátorban” - mesélte az énekes, aki azt is elárulta, milyen menüsorral kedveskedtek a vendégeknek.

„A testvéreimmel négyen szerveztük meg a születésnapi partit, de mindenki, aki csak ott volt, hozzájárult valamivel. Nálunk ugyanis az a szokás, hogy összedobunk mindent, ami egy jó mulatásihoz kell. Volt aki a birkapörköltet, volt, aki a marhapörköltet főzte meg a száz főre, más pedig a levesről, a sültekről, vagy a süteményekről gondoskodott. Megint más pedig italokkal érkezett. Na, persze mindenki igyekezett kitenni magáért, így mindenből háromszor is jóllakhatott volna a teljes társaság”- mondta a -nak Grófo.

Fotó: facebook

Az énekes is hozzátette, hogy a rengeteg ételből egyetlen tányérnyi sem veszett kárba, hiszen a hajnalban a buli végén minden vendég egy csomaggal távozott. Persze a nagy eszem-iszomon túl fontos szerephez jutott a dínomdánom is. A jó hangulatért egy öttagú cigányzenekar és Nótár Mary feleltek, illetve Kis Grófo is mikrofont ragadott, hogy szórakoztassa a rokonságot.

Beindult a Bulibáró

Kis Grófo a szerencsésebb előadók közé tartozik, hiszen amint feloldották a veszélyhelyzeti intézkedéseket és újra beindulhattak a haknik, azonnal áradni kezdtek hozzá a megkeresések. „Egyelőre főként családi rendezvényekre hívnak, ahol száz főnél nem igazán vannak többen. Egyébként azt vettem észre, hogy az emberek sokkal nagyobb elánnal buliznak most, mint a járvány előtt. Sokkal felszabadultabbak, mintha jobban értékelnék a szabadságot” - mondta Kis Grófo, aki hétvégente már 3-4 helyen is szórakoztatja a közönséget.

És ezeket olvastad már?