SZTÁR

Kis Grófo élete 180 fokos fordulatot vett, csak hogy édesanyját támogassa

Testvérével együtt vigyáz Kis Grófo gyászoló édesanyjára. Gondolkodás nélkül változtatott a jövőbeni tervein.
  • Szerző: Ripost

Kis Grófo tervei szerint Biatorbágyra költözött volna családjával, hogy gyermekeinek minél több lehetőséget biztosítson a főváros közelében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám édesapja, Nagy Grófo halála mindent megváltoztatott. A tragédia pedig arra sarkallta a mulatós zenészt, hogy maradjon Szolnokon gyászoló édesanyja közelében, akit semmi pénzért nem hagyna magára.

Fotó: Szabolcs László / Ripost7

„Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, édesapám elvesztése mindenkit lesújtott, úgy döntöttem, nem hagyom egyedül édesanyámat, a testvéremmel együtt vigyázunk rá” – árulta el a Blikknek az énekes. Grófo szerint egyébként az a legfontosabb, hogy támogassák egymást a nehéz időszakban.

„Már a nyílászárók berakásánál tartanak, néhány héten belül lehetne is költözni, de nem megyünk. A házat eladom és az árából szeretnék Szolnokon, a családom közelében egy olyan házikót kialakítani, amit megálmodtunk. A gyerekek még kicsik, Lacika másodikos, Istvánka – becenevén Armandóka – elsős lesz, itt járják ki az általánost, hiszen itt is vannak jó iskolák, a város is folyamatosan fejlődik. Esetleg néhány év múlva újra fontolóra vehetjük a költözést” – gondolkodott el Grófo, aki azt is elárulta, a mai napig hiányzik neki az édesapja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?