Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.04.01.

Koronavírus: Hatósági karanténba került Kandász Andi és családja

A műsorvezető és családja hosszú hetek után érkeztek meg Magyarországra Baliról, és a repülőtéren szembesültek azzal, hogy számukra már nem opció az úgynevezett önkéntes karantén.

Ahogyan arról a Ripost korábban beszámolt, Kandász Andrea családjával együtt az Indonéz szigetvilágban rekedt, miután napokkal a tervezett hazaútjuk előtt berobbant a koronavírus-világjárvány. A #Kandászmamik-#Sztármamik műsorvezetője, férje és lánya két héten át küzdöttek azért, hogy végre újra magyar földre léphessenek, ami bizony nem volt olcsó mulatság, hiszen megérkezett Andi telefonszámlája, ami 350 ezer forint lett. A törölt repülőjáratok költségét pedig még meg sem próbálta összeszámolni. A műsorvezető ugyanakkor ezen nem búslakodik, hiszen végre az otthon jelentette biztonságban lehet szeretteivel. Olyannyira, hogy a következő két hétben ki sem léphetnek az utcára, hiszen megkapták a piros papírt, ami annyit jelent: hatósági karanténba kerültek.

Fotó: Kandász Andrea

„Az az igazság, hogy a hatósági zárra nem számítottunk, mivel fertőzésmentes területről érkeztünk, de abszolút érthető... Úgy terveztük, hogy a repülőtérről szépen hazamegyünk és belevágunk az önkéntes karanténba, de ez nem így lett”

– kezdte lapunknak Andi, aki nagyot nézett, amikor a Liszt Ferenc Repülőtéren meglátta a felé integető egyenruhásokat.

„Odahívtak magukhoz mindenkit, aki az érkező, egyébként egyetlen gépen utazott és átadtak nekünk egy paksamétát, ami minden, a ránk váró karanténra vonatkozó előírást tartalmazott. Abban láttuk meg a piros papírt, amit ki kellett helyeznünk a lakásunk ajtajára, hiszen ez jelzi a külvilág felé, hogy hatósági karantén alatt vagyunk, vagyis onnantól kezdve, hogy becsukjuk magunk után a lakásunk ajtaját, senki se ki, se be két héten át”

– mesélte a műsorvezető, aki mostantól csak akkor nyithat ajtót, ha a rendőrség keresi őket ellenőrzési céllal.

Fotó: Profimedia

A rájuk vonatkozó szabályok olyan szigorúak, hogy azok már kiterjedtek a repülőtérről hazavezető útra is. Útvonalengedélyt kaptak, így egyenesen haza kellett hajtaniuk, és nem állhattak meg még tankolni sem. Azt is csak a hatósági emberek jóindulatának köszönhetik, hogy Feri még elugorhatott a család kutyájáért, akire egy ismerősük vigyázott az utazásuk alatt. Andinak és a családjának az volt a szerencséje, hogy előrelátóak voltak és már az indulásuk előtt „betáraztak” otthon.

„Feri az a típus, aki minden eshetőségre szeret felkészülni, így mielőtt elindultunk, feltöltötte az otthoni készleteket. Az volt a terv, hogy a lányunk két héttel korábban érkezik. Végül úgy döntöttünk, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel jobb, ha velünk marad Balin és együtt próbálunk meg hazajutni...”

– mondta a műsorvezető, aki így végül együtt térhetett haza a lányával. A TV2 műsorvezetője lapunknak elmondta: tüneteket egyikük sem produkált, így bíznak abban, hogy az utazás során nem kapták el a koronavírust. Ennek ellenére természetesen minden szabályt betartanak.

 

Filmbe illő menekülés...

Kandász Andiék kálváriája napra pontosan két hete vette kezdetét, amikor éppen Gili szigetének mesés vizeiben úszkáltak. Amint kiléptek a teknősökkel teli tengerből, azonnal megkezdődött számukra a menekülés.

„Eredetileg öt napra érkeztünk a szigetre, de úgy döntöttük, hogy még egy napot maradunk. Éppen kijöttünk a vízből, amikor odalépett hozzánk a bungalónk tulaja és közölte, hogy azonnal indulnunk kell, mert az utolsó hajó alig két óra múlva elhagyja a szigetet, aztán lezárják”

– mesélte Andi.

Fotó: Kandász Andrea

„Lola és én pakolni kezdtünk, amíg Feri elrohant a hajótársasághoz, hogy helyet szerezzen a hajóra, amin maximum kétszáz ember fért el. Az iroda addigra már szó szerint lakat alatt volt, így elkezdett örült tempóban szervezkedni. Talált egy helyi férfit, akinek a testvére egy közeli szigeten élt és volt egy hajója, amivel eljuthattunk egy másik szigetre, ahonnan este nyolckor indult még egy komp Balira. Három perccel az indulás előtt érkeztünk és hat amerikai turistával együtt sikerült még feljutnunk. Utánunk már senki sem szállhatott fel”

– idézte fel élete eddigi legizgalmasabb óráit Kandász Andi.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: csalódott a menyasszony, nem ilyen férjet akart

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Három csillagjegy, aki mindig aggódik a pénz miatt: vajon te is köztük vagy?

vg.hu

Brit királyi család: nagy bejelentést tehetnek Katalin hercegnével kapcsolatban

mandiner.hu

Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Megvan a titkos recept: ebből a tésztából készül minden az albán pékségekben!

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője