LELKIZŐ

Negyedszer került karanténba Joshi Bharat

A műsorvezető számára szinte már rutinfeladatot jelent az otthon maradás, hiszen sok évvel ezelőtt nemegyszer volt kénytelen magára zárni az ajtót.
  • Szerző: Buster

Joshi Bharat számára korántsem idegen a jelenlegi helyzet, hiszen ifjú korában háromszor is kijárási tilalom hatálya alá került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Gyermekkoromban India és Pakisztán háborúba lépett egymással, elrendelték a kijárási tilalmat, ami heteken át tartott, majd háborúztunk Kínával, és volt egy országos tüntetéssorozat is, ami éppen a mi városunkból indult, ami szintén ehhez vezetett. Akkoriban olyan szigorúan vették a tilalmat, hogy még az engedéllyel közlekedő autók lámpáit is feketére kellett festeni. Az a helyzet azért volt nehéz, mert emberrel támadtak emberre, ez pedig azért, mert most egy láthatatlan ellenség fenyeget bennünket”

– kezdte lapunknak a műsorvezető aki szerint az anyatermészet egyértelmű üzenetet küldött az emberiségnek a koronavírussal.

„Tanítás ez a vírus most mindnyájunknak. Meglegyintett minket az anyatermészet, és figyelnünk kell arra, amit mondani akar, hiszen ha a természet bedurvul, milliók halhatnak meg. Most rájöhetünk, hogy mennyi felesleges dolgot csináltunk eddig. Rendet kell most raknunk magunkban, hogy amikor visszatérhetünk az életbe, akkor helyes arányokat állítsunk fel magunknak”

– vélekedik Joshi, aki természetesen nem mozdul ki otthonából, hiszen tisztában van vele, hogy ő a veszélyeztetett korosztályhoz tartozik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?