HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.05.06.

Mit művelt magával? A plasztika rabja lett a Disney-filmek sztárja, teljesen eltorzult a feje

Dove Cameron kislányos külseje már teljesen a múlté, árnyéka régi önmagának.

Szinte már nyoma sincs annak a bájos kislánynak, aki a Disney-filmek sztárja volt. Dove Cameron 28 éves korára ugyanis annyi plasztikai műtéten esett át, hogy szinte már fel sem ismerhető egykori rajongói számára. Az amerikai színésznő és énekesnő ugyanis nemcsak a haját festette át szőkéről feketére, hanem az arcát is többször plasztikáztatta. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint azonban ő pont annak a példája, amikor egy ilyen esztétikai beavatkozás előnyös és jó tud lenni.  Elmondása szerint ugyanis Cameronon nem látható a beavatkozás egy nyoma sem. Egyszerűen alig észrevehető, hogy kés alá feküdt. 

A plasztika rajba lett Dove Cameron Fotó: TV2 Play

Észrevehető hogy nem így született. 

- tette azért hozzá a plasztikai sebész a Mokka reggeli adásában.

Divatos arc, talán azt mondanám, hogy babaarc. Ezt így vállalnám én is. Ha én csinálnám, mondanám, hogy nyugodtan szidhattok, átoperáltunk egy hölgyet, jól sikerült

 - emelte ki, miután elmondása szerint Cameron esztétikai beavatkozása szakmájának egy kifejezetten jó példája, ami felfelé ívelő téma a plasztikával kapcsolatban. 

Hozzátette, alapvetően azonban nem biztos, hogy jó üzenete van annak, hogy ő ilyen fiatalon, mindössze 28 évesen már hány ilyen operáción esett át. Véleménye szerint ugyanis az a baj vele, hogy őt látva a tinilányok szintén plasztikai sebészhez fordulnak majd, azonban az esetek 100%-ból csak 20%-a örül majd a végeredménynek.

Emelett ráadásul kifejezetten óva int a teljes átalakítástól és attól, hogy más arcképét akarjuk magunkon látni:

Lehet hasonlóságot keresni, de hogy én olyanná operáljam, vagy azzá alakítsam (amilyen képet hoz a vendég) az isten ments. 

- közölte tényszerűen dr. Krasznai Zsolt, miközben kiemelte, minden esetben a legfontosabb a személyes konzultáció, avagy mi állna jól valakinek és mi nem.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek