Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.11.21.

Itt a valódi ok: Ezért adta fel a Farm VIP játékát Ági

A Farm VIP pénteki adása nem várt fordulatot hozott, hiszen a piros csapatnál elmaradt a párbaj, aminek Závodi Marci lett volna a biztos résztvevője.

Szögeczki Ági hatalmas lelkesedéssel vágott bele a TV2 kaland realityjébe, de a hatodik napon nyugtalanító megérzése támadt. Egyre jobban azt érezte, hogy családja mellett van a helye. Azt nem tudta pontosan, hogy kisfiával, vagy idősödő szüleivel történt-e valami, de abban biztos volt, hogy nincs minden rendben a szeretteivel.

Fotó: TV2

A piros csapat játékosa két napon át őrlődött, hogy mit tegyen. Söpörje szőnyeg alá a baljós megérzését és jászon tovább, vagy feladja a versenyt? Végül, amikor a csapata elvesztette a második termelési feladatot és biztos lett, hogy közülük kerül ki a második kieső, döntést hozott, amiről csak a párbaj előtt szólt Demcsák Zsuzsának és Zsoltinak.

„A játék helyett a kisfiamat választom, és haza akarok menni hozzá” – mondta Ági zokogva, majd búcsúzóul minden játékostársához intézett pár szót, ami egységesen meghatotta a csapat tagjait. A Ripost megtudta: Ági jó döntést hozott, hiszen amíg ő a versenyben volt, az édesanyja is megbetegedett.

Fotó: TV2

„Azzal kezdeném, hogy egy fantasztikus és pozitív változást hozott az életembe a Farm VIP, amiért nagyon hálás vagyok a stábnak és persze a piros csapat tagjainak. Egyedülálló anyaként számomra az volt a legfontosabb, hogy a kisfiamat biztonságban tudjam, amíg forgatok, így természetesen a szüleimet kértem meg, hogy vigyázzanak rá. Édesanyám oda is költözött a szentendrei házunkba, hogy Patrick a megszokott környezetében lehessen. Így teljes nyugalommal vágtam bele a kalandba és nem is volt semmi baj, egészen a hatodik napig” – kezdte lapunknak Ági.

„Abban biztos voltam, hogy ha valami komoly gond lenne, a szerkesztők szóltak volna, de mégsem hagyott nyugodni egy belső hang, ami eddig soha nem tévesztett még meg. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Féltem, mert édesanyámék hetvenévesek, Patrick pedig csak hét. Egy ideig próbáltam nyugtatgatni magam, mert hihetetlenül élveztem a játékot és bizonyítani akartam, hogy megállom a helyem, de győzött az ösztönöm és meghoztam a döntést” – mondta Ági, aki számára a hazatérésekor vált világossá, hogy helyesen cselekedett.

Édesanyja lebetegedett, amiről az asszony nem akart szólni a Farm VIP szerkesztőinek, mert tudta, ha eljut a hír Ágihoz, azonnal feladja a játékot és hazamegy.

„Amikor hazaértem, láttam, hogy a kisfiammal ugyan minden a legnagyobb rendben van, de édesanyám nincs jól. Nem szeretném részletezni, hogy mi volt a probléma, de kiderült, hogy addigra már nehézséget és nagy áldozatot jelentett számára, hogy gondoskodjon az örökmozgó Patrickról. A betegsége heteken át elhúzódott, vagyis nem csalt a megérzésem és jó döntést hoztam, még ha fájdalmas is volt” – mondta Ági, aki azzal, hogy feladta a játékot, egy embert biztosan megmentett a kieséstől.

Fotó: TV2

Örök barátságot kötött Ági és Vasvári Vivien Ági minden csapattársát megszerette a Farm VIP-ben töltött egy hét alatt, de egy valakivel különösen szoros lett a kapcsolata. „Érdekes, hogy a játék előtt éppen Vivitől tartottam a legjobban. Nos, hatalmasat tévedtem, hiszen hamar kiderült, hogy mindenről ugyanúgy gondolkodunk. Ő lett az én lelki támaszom a forgatások alatt és ez a mai napig így is maradt. Ő egy igazi mókamester, akiben hatalmas szív lakozik. Azóta is napi kapcsolatban vagyunk egymással és ezért a barátságért külön hálás vagyok a műsornak”- árulta el Ági

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megtámadták Oroszországot, rengeteg a halott a drámai harcokban

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

ripost.hu

Így csókolta szerelmét Lékai-Kiss Ramóna, fotók a magyar kéziünnepről

mandiner.hu

Szökevény székelyek – lenyűgöző új elmélet született a székelyek eredetéről

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. március 18-24.: a Rák Hold érzelmessé, az Oroszlán Hold bátorrá tesz

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Újabb legenda távozott: elhunyt a népszerű rockbanda frontembere - Videó

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője