SZTÁR

Igazi girlpower érkezik karácsonykor!

Ilyen még nem volt! Négy egyedülálló énekhang, négy stílus. Hazánk legismertebb és legnépszerűbb énekesnői egyetlen különleges produkcióban, a Dívák Karácsonyán lépnek fel.
  • Szerző: RIPOST

Exkluzív felállásban áll színpadra Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni és Király Linda a BOK csarnokban december 20-án este nyolctól, négy nappal karácsony előtt. Mind a négy énekesnő a magyar zenei élet állócsillagai közé tartozik. A közönség és a szakma által egyaránt elismert és közkedvelt énekesek ezúttal közösen, egyetlen különleges karácsonyi koncert erejéig, eddig tőlük sosem hallott karácsonyi műsorral állnak színpadra.

A Dívák Karácsonya szervezői olyan repertoárt állítottak össze, ami garantáltan különleges és maradandó élmény lesz a koncert vendégeinek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A négy díva ismert dalai mellett közkedvelt karácsonyi slágerek is felcsendülnek egyéni és duett produkciókban. Saját stílusban olyan karácsonyi klasszikusokat is hallhat majd a közönség, mint a „Csendes éj”, vagy az „All I Want For Christmas Is You”.

Nem mehetünk el az énekesnők által viselt csodás ruhák mellett sem: a dívák a méltán híres, különleges minőségű párizsi és spanyol couture anyagokkal dolgozó Silka-Fashion által megalkotott ruhakölteményekben lépnek színpadra.

A produkció döntése alapján a dívák karácsony alkalmából jótékonykodnak is, beteg gyermekek javára. A Dívák Karácsonya a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványnak minden jegy árából 200 Ft-ot felajánl.

És ezeket olvastad már?