HŰHA

Zaklatója indított pert a magyar énekesnő családja ellen

Vanessza mindössze hét éves volt, amikor barátnője apja szexuálisan molesztálta. A férfi magára ismert és most perel...
  • Szerző: Buster

Tavaly novemberben robban a hír, hogy a népszerű mulatós sztár keresztlányát, Sihell Vanesszát kislány korában molesztálta egy férfi. A fiatal lány pszichológushoz fordult, aki azt tanácsolta neki, hogy beszéljen az esetről, hiszen bátorsága tanulságként szolgálhat olyan lányok számára, akik magukban tartják és szégyenlik a velük is megesett gyalázatot.

Hétéves voltam, amikor az egyik legjobb barátnőmnél aludtam. Az apukája molesztált engem...

Ettől teljesen magamba fordultam.

Aztán 16 éves voltam, amikor újra találkoztam vele, egy fellépés után, és azt mondta nekem, reméli, hogy emlékszem a szép élményünkre...” 

– mondta korábban Vanessza.  A történet azóta meglepő fordulatot vett. A férfi ugyanis magára ismert és bírósághoz fordult.

"Néhány hónappal ezelőtt megosztottam egy általam tényként közölt dolgot Vanesszával kapcsolatban, amiből kifolyólag egy illető - pont az, akiről név nélkül írtam - rágalmazásért feljelentett. (A feljelentésbe állítólag egy "kedves" barát vitte bele).. Én és a másik "rágalmazó" álltunk elébe az ügynek, szerettem volna szemébe nézni ennek az illetőnek és szerettem volna, ha az eljárás során bebizonyosodik, hogy nem rágalmaztam, hanem az igazságot közöltem...

De ami késik, az nem múlik...

Õ el sem jött a bíróságra... Számomra ez felért egy beismerő vallomással

- írta közösségi oldalán Vanessza keresztanyja.

És ezeket olvastad már?