HŰHA

Váratlan helyről támadják Meghan hercegnét, ezt mondta a család barátja

A walesi herceg egyik barátja tett kemény kijelentéseket Meghan hercegnéről és a Markle családról.
  • Szerző: Ripost

Amióta Harry herceg elkezdett randizgatni a Briliáns elmék egykori színésznőjével, rengeteg támadás érte Meghan Markle-t. Sussex hercege ezért korábban közleményt is kiadott, hogy megvédje a rosszindulattól szerelmét, ám úgy tűnik, hogy a királyi család barátai nem foglalkoznak a kérésével.

Harry apjának, Károly hercegnek egyik közeli barátja, a 78 éves Nicky Haslam ugyanis keményen beszólt az újdonsült hercegnének. Először Meghan menyasszonyi ruhájára tett megjegyzést, ami szerinte úgy nézett ki, "mintha betonból készült volna", majd a családjáról is elmondta a véleményét.

Haslam állítása szerint a királyi család nem igazán tudja kezelni Meghan hercegné „rettenetesen hétköznapi” rokonságát. Azt mondta, hogy szörnyű lett volna, ha Meghan apja, „az a hatalmas görcs” ott lett volna az esküvőn, Meghan testvéreinek távolléte pedig igazi áldás volt. A család egyetlen tagját tartja kivételnek, a hercegné édesanyját, Doria Raglandot - írja a Daily Mail.

A belsőépítész egyébként Viktória brit királynő egyik keresztlányának gyermeke, rengeteg idő töltött Diana hercegnővel, dolgozott már Károly hercegnek, egyszer pedig magának II. Erzsébetnek is énekelt. A hercegi esküvőre azonban nem hívták meg a kabaréénekest, akár ez is magyarázhatja keserű kirohanását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?