HŰHA

Váratlan fejlemény VV Fanni halálának ügyében, megszólalt az anyuka

A lány novemberben tûnt el, és elképzelhető, hogy egy nő is érintett a rejtélyes ügyben, nem csak az a férfi, akit korábban letartóztattak.
  • Szerző: Ripost

Egyre több jel mutat arra, hogy több embernek is köze van VV Fanni novemberi eltűnéséhez és feltételezett halálához. Fanni egykori barátja, B. László már hónapok óta előzetes letartóztatásban van.

Most az egykori valóságshow-szereplő barátnője, Erika került górcső alá. 

Erika azonos azzal a személlyel, aki a lány novemberi eltűnése után felbukkant annak lakásán, és egy noteszt keresett, míg a szülők kipakolták lányuk albérletét.

Erikát a rendőrség már korábban is kihallgatta, sőt egy éjszakára is bent tartották, ám végül elengedték. Most azonban ismét kihallgatják, mert az ügyben elrendelt szakértő úgy véli, köze lehet VV Fanni eltűnéséhez.

A nő ráadásul nem csak a hivatalos szerveknek, de Fanni családjának is gyanús volt a kezdetektől.

"Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni."

A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni.

"Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van" - mondta el a Blikknek Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin.

Erika ráadásul gyakran megjelenik a lány egykori albérletének környékén, arra sétáltatja a kutyáját, pedig a hírek szerint nem is ott lakik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?