HŰHA

Új hírek érkeztek Kulka Jánosról: ez vár nyáron a színészre

A színész egy sikerfilm folytatásában tér vissza a mozivászonra, ráadásul nem egy apró jelenet erejéig: főszerepet kapott.
  • Szerző: ripost

A vizsga című sikerfilm folytatásában, A játszmában tér vissza a filmvászonra Kulka János! A népszerű színész 2016-os stroke-ja óta beszédzavarokkal küzd, csak a Trojka társulat apróbb szerepeiben láthatják őt néha a nézők.

Kulka néhány hónapja úgy fogalmazott, jelenleg mindössze 10, maximum 20 százaléka a „régi Kulkának”, így bizonyára nagy feladat lesz számára a nyári forgatás – írja a Blikk.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A lapnak nem sikerült elérnie a színészt, a forgatókönyvíró azonban örömmel számolt be a folytatásról.

„Tíz év telt el A vizsga forgatása óta. Azóta azon törtem a fejem, hogyan hozhatnám vissza a főszereplőket, hogyan dobhatnám bele őket egy új kémjátszmába úgy, hogy az nekem is és a nézőknek is friss és meglepő legyen. Most végre megtaláltam a módját. A játszma nem megismétlése lesz A vizsgának, hanem a folytatása: Markó és Jung párharcának következő izgalmas fejezete” – fogalmazott Köbli Norbert forgatókönyvíró a Nemzeti Filmintézet (NFI) oldalán.

Ez arra utal, hogy Kulka ezúttal nem néma szerepet kap, hiszen az ő és Nagy Zsolt karaktere újra összecsap a mozivásznon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?