HŰHA

Tüneményes fotók Ördög Nóra kisfiáról

Mi is meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Ördög Nóra kisfia, Vencel, mióta utoljára láttuk. A kicsi még csak 9 hónapos, de máris kész pasi lett belőle. A büszke apuka, Nánási Pál friss fotókat is mutatott róla honlapján.
  • Szerző: Ripost

Ördög Nóra férje, Nánási Pál is értetlenkedve tette közzé pénteken fotós oldalán legújabb képeit második közös gyermekükről, Vencelről:

Te jó ég, mikor lett ilyen nagyfiú?

Vencelt szülei mellett nővére, Mici is nagyon szereti, erről Nóra már többször nyilatkozott és blogbejegyzést is írt. A testvérek között kicsi a  korkülönbség , mindössze 15 hónap. Ördög Nóra, az Ének iskolája igazgatónője a Mokkában is elmondta, hogy Mici sokat mosolyog öccsére és szívesen meg-megsimogatja.

Volt olyan is, hogy a cumisüvegét odaadta a testvérének.

Nóra megjegyezte még, hogy kislányában van persze van egy kis ellenérzés is, Mici picivel hangosabb azóta, mióta megérkezett Vencel, talán hogy felhívja szülei figyelmét magára.

Vencel 2014. augusztus 3-án született, szóval természetes, hogy azóta  szépen növögetett. A születésekor minden jel arra mutatott, hogy magas édesapjára ütött. Ha a mostani fotókat szemügyre vesszük, akkor már a TV2 műsorvezetőjének külső jegyei is szép számban fellelhetők a kicsin, így szerintünk Vencel mostanra Ördög Nóra és Nánási Pál totális és csodás keveréke.

A kis Nánási Vencelről készült fotókat ide kattintva nézheted meg!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?