HŰHA

Törpével szexelt esküvője előtt a sztárénekes

A szebb napokat is megélt popsztár ismét egy bizarr történettel állt elő igencsak kalandos múltjából. Ennél keményebb sztorija már nem lesz!
  • Szerző: The_M

Bobby Brown önéletrajza valószínűleg úgy vonul majd be a történelembe, mint a valaha volt legbizarrabb sztárkönyv. Kitálalt benne volt neje, Whitney Houston, valamint lányuk haláláról is, de Michael Jacksonról szintén elképesztő dolgokat állított.

A könyvből kiragadott legfrissebb sztori azonban az eddigi legdurvább, és talán nem is tudja majd felülmúlni. A történet ugyanis arról szól, hogy milyen perverz szexuális élményben volt része egy kis növésű prostituálttal a legénybúcsúján.

Az az este azzal a törpével olyan volt, mint semmi. Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem tudsz megtenni egy normál méretű nővel.

A szexuálisan túlfűtött bulira mellesleg későbbi neje, Whitney adott neki engedélyt. Az énekesnő szerette volna, ha Bobby még az esküvőjük előtt kiéli magát, ezért szinte utasításba adta, hogy rosszalkodjon annyit utolsó szabad estéjén, amennyit csak bír. Brown pedig betartotta a kérést...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?