HŰHA

Többmilliós baleset, csúnyán összetörték Rubint Réka autóját

A háromgyerekes sztáranyukát a XIII. kerületben érte baleset, de óriási szerencséje volt. Természetesen Schobert Norbi is azonnal a helyszínre sietett.
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka a Fáy utcában volt edzésen szerdán délelőtt, és öt perccel indulás előtt történt meg a baj.

A furcsa balesetben szerencsére senki sem sérült meg, azonnal rendőrt hívtak, és a gyors intézkedés után az autókat trailerrel elvitették. Állítólag  kikanyarodott egy orvos kocsija elé egy másik autó, a sofőr elrántotta a kormányt, de amikor a fékre lépett, az beesett, és Réka parkoló terepjárónak csapódott - írja a Blikk, akiknek sikerült is elérniük a sztárpárt, és egy olvasójuk még fotót is készített az összetört autóról, mely ITT található.

"Amikor kimentem az edzőteremből, ott állt egy lelkileg összetört férfi, aki nem győzött bocsánatot kérni, ez egy műszaki hiba volt, nem lehetett sajnos kivédeni. A lényeg tényleg az, hogy nem indultam el előbb. Pont mondtam Norbinak, hogy hiszek a sorsszerű dolgokban, ez az eset valami sokkal rosszabb dologtól védett minket meg" – magyarázta a fitneszkirálynő a lapnak, aki szerencsére minden biztosítással rendelkezik, így nem aggódik annyira a többmilliós kár miatt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?