HŰHA

Sorra mentek tönkre idén a magyar hírességek kapcsolatai

Sok szerelmes szív tört össze idén is, ez alól pedig hazánk hírességei sem kivéltelek. Lássuk kik azok az álompárok, akik külön utakon vágnak neki a 2020-as évnek!
  • Szerző: RIPOST

2019 nem csak boldogságot tartogatott a magyar sztárok számára, sokaknak kijutott a rosszból is. Álomszerű kapcsolatok mentek tönkre, többek között Zsidró Tamás és Dobó Kata, Feke Pál és Gyenesei Leila, és Vitray Tamás és Kállai Bori is úgy döntött, hogy búcsút intenek egymásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook/Feke Pál

Feke Pál és Gyenesei Leila a Facebookon jelentették be a szakításukat

Alig két éve született meg a színész és a kétszeres világbajnok öttusázó kislánya, Mimi, azonban még a közös gyermek sem tudta egyben tartani a családot. Bár a sztárpár próbálta menteni a menthetetlent, végül Leila a kislányukkal elköltözött a közös otthonukból.

„A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk” – olvasható a pár közleményében.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Dobó Kata és Zsidró Tamás között kihűltek az érzelmek

Bár a két híresség kapcsolata a külső szemlélők számára álomszerűnek tűnt, a közeli ismerősök régóta tudták, hogy nincs minden rendben a szerelmesek között. Az egyik heti magazinnak a pár közeli barátja árulta el, hogy a végleges szakításuk előtt többször is szétmentek már Zsidróék, ami leginkább a színésznőt viselte meg. Végül három együtt töltött év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Titokban és barátságban váltak el októberben.

Fotó: FEM3/TV2

Vitray Tamás 87 évesen vált el a feleségétől

A 2019-es év legmeglepőbb bejelentése kétség kívül Vitray Tamás és Kállai Bori válása volt. A Kossuth-díjas újságíró és felesége 32 év házasság után döntött úgy, hogy búcsút intenek egymásnak. A 87 éves Vitray hónapokkal a bejelentés előtt elköltözött már a gödi álomotthonukból, állítólag azóta egy III. kerületi ingatlanban él. Arról azonban, hogy a pár miért döntött a válás mellett, egyik fél sem beszél, ám a család egyik közeli ismerőse korábban elárulta: villámcsapásként ért a hír mindenkit, hiszen Kállaiék csendben, feltűnés nélkül élték meg a magánéleti válságukat.

Fotó: Facebook/Vasvári Vivien

Vasvári Vivien és férje egy év házasság után szakítottak

A luxusfeleség sokakat meglepett, mikor bejelentette: vége a házasságuknak Fecsóval. Vivien állítása szerint azért volt szükség erre a drasztikus lépésre, mert képtelenek voltak rendezni a nézeteltéréseiket, és a férfi hiába kapott újabb és újabb esélyt, a nyáron végleg szakítottak. A párnak egyébként egy közös gyermeke született, Edward, aki lassan két éves lesz.

„A legnagyobb probléma az volt, hogy Fecsó mindig huligánéletet élt: állandó bulizás, haverozások, mindig kijárt az éjszakába. Ez nekem sose tetszett” – árulta el korábban a luxusfeleség.

Fotó: TV2/Mokka

Jolly egy fiatal modellre cserélte le Suzyt

A legzavarosabb szakítás jelképes különdíját egyértelműen Jolly és Suzy kapná, ugyanis a mulatós házaspár többször is búcsút intett egymásnak, mielőtt beadták volna a válópert. Végül 13 év házasság és rengeteg drámai fordulat után hozták meg életük legnehezebb döntését. Jolly azóta egy fiatal modell, Barbara mellett találta meg a boldogságot, Suzynak azonban nem ment ennyire könnyen a szakítás.

„Nagyon nehéz volt lezárni ezt a 13 évet, elengedni, tudomásul venni, hogy már soha nem leszünk egy család. Fél évvel ezelőtt, amikor Jolly elköltözött, padlóra kerültem, csak a szüleimnek, a testvéremnek és pár barátomnak köszönhettem, hogy egyáltalán túléltem” – nyilatkozta októberben a Blikknek Suzy.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?