HŰHA

Sírva röhögött az egész stúdió Mádai Vivien erotikus sütijén

A ma este adásba kerülő MasterChef VIP forgatását le kellett állítani, mert a Mokka mûsorvezetője véletlenül olyat alkotott, hogy a fal adta a másikat.
  • Szerző: Buster

Mádai Vivien élete egyik legkellemetlenebb élménye lett az a pillanat, amikor felfedezte, hogy a nagy kapkodásban mi került a tányérjára a MasterChef VIP kedd esti adásában. A Mokka műsorvezetője pironkodva indult a zsűri felé, de addigra már a teljes stáb munkaképtelenné vált a látványtól.

"Tényleg nem volt szándékos az aranygaluska-tálalásom, vagyis annak a formája. Gyakorlatilag másodperceim voltak a feladat befejezésére, és csak odacsaptam a tányérra tésztát és a szószokat. Amint lejárt az idő és végre tisztán látni kezdtem a tányért, észrevettem, hogy...

Mondjuk ki, férfinemi-szerv alakú képződmény lett a dologból

- kezdte Vivi, aki ki sem akarta vinni kreálmányát a zsűrinek.

"Rettenetesen szégyelltem magam és nagyon nem akaródzott odaállnom Mizsei János és Nyíri Szása elé. Menet közben láttam, hogy már a teljes stáb röhög, így éreztem, hogy ebből robbanás lesz. Végül annyira röhögött mindenki, hogy percekre le is kellett állítani a forgatást, hogy mindenki összeszedje magát"

- mesélte a Mokka műsorvezetője. Hogy a pikáns süti végül elég lesz- e a négyes döntőhöz, az kedd este kiderül a TV2 képernyőjén.

 

És ezeket olvastad már?