HŰHA

Rendőrök vitték el, lebukott a magyar valóságshow bombázója

Titkos felvételek is készültek róla, most harminc napra őrizetbe vették.
  • Szerző: Ripost

Az első magyar meztelen valóságshow, az Ádám keresi Évát bombázója szép karriert épített Rómában, dj-ként és olasz tévéműsorok vezetőjeként hírességek ismeretségét élvezi – most viszont rejtett kamerás felvételek készültek róla, amint szalonjában pénzt vesz át prostituáltaktól.

Az olasz sajtó nagy terjedelemben foglalkozik az ismert magyar szépség, a Kyra Kole művésznéven futó Gy. Edina ügyével. A 34 éves nőt kerítéssel gyanúsítja az ügyészség, miután a rendőrség őrizetbe vette őt a lombardiai Carate Brianza településen - írja a Bors.

A La Republica értesülései szerint az üzlet jól pörgött: Edina évi 70 ezer eurót, átszámítva közel 25 millió forintot keresett. A lap szerint rejtett kamerás rendőrségi felvételek is készültek, amelyen Edina épp pénzt vesz át egy prostituálttól. Az is kiderült, hogy a lányok szobát bérelhettek a masszázsszalonban, és a bevételük felét Edinának kellett leadniuk.

Úgy tudni, számos, 18 és 40 év közötti ukrán, olasz, marokkói és román kéjhölgy dolgozott a helyen. Edinát harminc napra őrizetbe vették, mivel az olasz hatóságok szerint fennáll a szökés veszélye.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?