HŰHA

Rejtélyes piros naplóról suttognak, mégis gyilkosság áldozata lett Marilyn Monroe?

A világsztár halálának körülményei a rajongók szerint nagyon gyanúsak és még ma is úgy gondolják, hogy öngyilkossága csak színjáték volt.
  • Szerző: Ripost

A szexszimbólum, Marilyn Monroe 1962. augusztusában hunyt el. Holttestét házvezetője, Eunice Murray találta meg augusztus 5-én vasárnap, mert aggódott, hogy a sztár hálószobája be volt zárva, de még éjjel háromkor is égett bent a villany.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Wikipédia

Murray felhívta Monroe pszichiáterét, Dr. Ralph Greensont, aki azonnal a helyszínre ment, betörte az ablakot és megtalálta az eszméletlen színésznőt, aki mellett üres gyógyszeres dobozok hevertek. A kiérkező orvos már csak Monroe halálát tudta megállapítani. A hivatalos közlemény szerint a 36 éves színésznő öngyilkos lett, gyógyszer-túladagolásban hunyt el.

Rajongói azonban nem tudták ezt elfogadni, azóta is több összeesküvés-elmélet látott napvilágot. Sokan egy „kis piros könyvre” hivatkoznak, amelybe Monroe a legnagyobb titkait jegyezte fel, az Egyesült Államok legbefolyásosabb férfijaival folytatott viszonyairól.

Egyes kutatók, például Dr. Steven Greer szerint a könyvecskében John F. Kennedy elnökkel való viszonyáról is vannak szaftos részletek. Sőt, szerinte a színésznő arról is írt, hogy az elnök az 51-es körzetben „látott bizonyítékokat az űrlények létezésére”. Greer azt is állítja, hogy emiatt a titok miatt valójában megölték Monroe-t.

Egy friss podcastban az énekes Fabolous Gabriel megjegyezte, hogy akkoriban Marilyn Monroe volt a legveszélyesebb nő az Egyesült Államokban, mert rengeteg kényes titkot tudott a befolyásos férfiakról. A piros naplót egyébként a színésznő halála óta senki sem látta – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?