HŰHA

Puzsér üzeni Kucserának: inkább füvezz, ne kokózz!

A megosztó kritikus sem hagyta szó nélkül Kucsera Gábor doppingbotrányát. Facebookos bejegyzésében arra buzdítja a világbajnok kajakozót, hogy inkább füvezzen, mert abba még nem halt bele senki.
  • Szerző: mf

Puzsér Róbert a legtöbbször elég nyersen osztja meg a véleményét, persze most is így tett. Kucsera Gábor kokainbotránya tegnap felrobbantotta az internetet, többen is megfogalmazták véleményüket erről, de Puzsér még továbbment. Szerinte elég gyakori Magyarországon, hogy ismert cégvezetők, közszereplők és sztárok is használnak drogokat. A csípős nyelvű kritikus véleménye szerint ahhoz pedig végképp senkinek semmi köze, hogy Kucsera mivel tölti  az arcát és a szabadidejét.

Az egykori tévés azt gondolja, hogy „ebben az országban mindenki tol valamit”. A kokaint hitványnak és egonövelőnek nevezte, és megdöbbentő módon arra buzdította soraiban Kucsera Gábort, hogy legközelebb inkább füvezzen, mert szerinte abba még senki sem halt bele.

Puzsér "förtelmes képmutatásnak" nevezte a Kucsera-botrány körül kialakult felfokozott érdeklődést és kérte a kajakost, hogy felejtse el a nyilvános vezeklést.

Puzsér meglepő bejegyzése gyorsan terjed a Facebookon, még Baukó Éva is egyetértett a sorokkal, ugyanis a botrányhősnő megosztotta a kritikus szavait.

A Csillag születik egykori zsűritagja egyébként éppen zarándokúton van, gondolatait az elmélyülést keresők útjáról, az El Caminóról küldte el az országnak. Ez azért elég fura, mert akkor ezek szerint neki mégse megy az elmélyülés...

 

Kucsera Gábor, világbajnok kajakozó a bulvársajtóban jár kanosszát, amiért kokaint fogyasztott. Kurvára nem kéne.Gá...

Posted by Puzsér Róbert on 2015. augusztus 6.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?