HŰHA

Pécsi Ildikó perre megy: unokáját is kirakja a szülői házból

A színésznő elszánt. Úgy döntött: jogi eszközökkel teszi ki fia volt feleségét és gyermekét a rózsadombi ingatlanból, ahol mindig is éltek.

Nem enyhül a csatározás Pécsi Ildikó családjában. A színésznő nemrég levélben szólította fel menyét, Pártos Csillát, hogy távozzon budai lakásából, melyben gyermekével együtt élnek. Miután a felszólítás nem hozott eredményt, Pécsi Ildikó most jogi útra tereli az ügyet: a bíróságon próbálja meg elérni, hogy családja hagyja el az ingatlant - írja a Bors.

Legénylakásból lett családi fészek

A Kossuth-díjas színésznő fia, Szűcs Csaba tavaly jelentette be, hogy válik feleségétől, és mivel azóta sem tudtak megegyezni a részletekben, a válóper azóta is tart. Közös gyermekük, a 17 éves Csaba elhelyezéséről már létrejött a megállapodás, ennek értelmében a gyermek édesanyjánál marad. Õk ketten, anya és gyermeke, abban a kétszintes, rózsadombi lakásban élnek, mely Pécsi Ildikó nevén van, és amelyet Szűcs Csaba "legénylakásként" használt, mielőtt családot alapított.

Pécsi Ildikó most havi 300.000 forintot követel menyétől a szerinte jogosulatlan lakáshasználatért és bejelentette: perre megy, hogy visszakapja az ingatlant. Állítása szerint az összeget nem magának kéri, hanem egy külön számlán gyűjtené, és az összegyűlt pénzből lakást vásárolna unokájának.

Különös érvelés

Az érvelés enyhén nyakatekert, hiszen a színésznő - ha akarná - már most segíthetné unokája lakhatását - éppen azzal az ingatlannal, melyben az unoka és édesanyja jelenleg is él...

A jelek szerint azonban annyira megromlott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla viszonya, hogy a színésznő már most, a válás lezárulta előtt bevet minden eszközt, nem törődve a családját ért következményekkel...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?