HŰHA

Őrült dolgai miatt dobta Trokán Nóra a TV2 sztárját

Tasnádi Bence autók között rohangált és háztetőkre mászott fel.
  • Szerző: Doris

Bár Tasnádi Bence ma már mindenben igyekszik megtalálni az arany középutat, korábban egyáltalán nem féltette a saját életét. Rengeteg őrült dolgot művelt, erre ment rá első igazán komoly kapcsolata is. Nem mással, mint az ismert színésznővel, Trokán Nórával, akivel a Színművészeti Főiskolán habarodtak egymásba!

Fotó: Markovics Gábor

Tasnádi Bence óriási sikert aratott vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! második élő show-jában. A Katona József Színház művésze női ruhába bújt és Karády Katalin búgó hangját utánozva 29 pontot zsebelt be a mesterektől.

Tasnádi Bence mestere szerint gyönyörű nő volt

Bár Bence 2017-ben Junior Príma díjat kapott, az ország csak most kezdi igazán megismerni a TV2 tehetségkutatójának köszönhetően. Így nem is olyan meglepő, hogy eddig a fiatal színész magánéletéről sem lehetett sokat tudni. Karády-ként ugyan visszafogott, sőt, kissé rideg is volt, a valóságban egyáltalán nem ilyen. Pláne nem a magánéletben! Bence elsőként a -nak mesélt első beteljesült szerelméről, Trokán Nóráról, és azt sem titkolta, hogy azt a kapcsolatot ő szúrta el.

„A gimiben is voltak már kisebb csetlések-botlások, néhány hónapig tartó próbálkozások, de a Nórival való kapcsolatomat tartom az első beteljesült szerelemnek. Én elsőéves, ő harmadéves volt a Színművészeti Egyetemen, amikor összejöttünk. Mindennel együtt 3 évig tartott a kapcsolat, és azt hiszem, én tehetek arról, hogy vége lett” – kezdte a -nak Bence.

A fiatal színész nem tagadja: akkoriban nagyon elveszettnek érezte magát, haragudott a világra, egy igazi lázadó volt, és rengeteg olyan hajmeresztő dolgot művelt, ami teljesen kiborította Nórit!

Fotó: Markovics Gábor

„Elég labilis voltam akkoriban, szélsőséges, önpusztító életet éltem. Nem viselkedtem jól a kapcsolatomban sem, sok hülyeséget csináltam. Például azzal provokáltam Nórit, hogy háztetőkre másztam fel, és élveztem, ha kiborul. De olyan is volt, hogy az autók között rohangáltam a Rákóczi úton, miközben ő sírva kérlelt, hogy jöjjek fel a járdára”– ismerte el Bence, aki saját bevallása szerint azért viselkedett így, mert nem volt biztos talaj a lába alatt, családi ügyek nyomasztották, nem tudta, hogy mire viszi majd az életben.

Azóta persze bizonyított, és le is nyugodott. Közel két éve boldog párkapcsolatban él szakmabeli párjával, Józsa Bettinával, aki terveik szerint hamarosan elkíséri őt az élő show-ra is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?