HŰHA

Óriási botrány a királyi családban: ezt üzente Harrynek a királynő

Lejárt az egyéves felülvizsgálati idő, amit II. Erzsébet rendelt el, miután Harry és Meghan visszalépett az uralkodói családtól.
  • Szerző: Ripost

Harry és Meghan nem vállal több szerepet a királyi családban! A Buckingham-palota a minap drámai nyilatkozatban jelentette be, hogy a hercegi párt Kaliforniába költözésük után megfosztották mindazoktól a kötelezettségektől, amelyek a közszolgálati élettel járnak – írja a DailyMail. Ennek ellenére a királynő nyilatkozatában kiemeli, hogy a döntést szomorúan hozták meg, és ettől függetlenül Harry és Meghan a családjuk szeretett tagja marad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry és Meghan nem hajlandó lemondani a közszolgálati kötelezettségekről

Harry és Meghan nem hajlandó lemondani a közszolgálati kötelezettségekről
Fotó: Northfoto

A bejelentés után pár perccel azonban érkezett a válasz, miszerint Harryék továbbra is élni fognak a közszolgálati kötelezettségeiknek a királyi családon kívül. Sokak szerint ez a húzás nagyon tiszteletlen volt az uralkodóval szemben, főleg most, hogy férje, a 99 éves Fülöp herceg kórházba került.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a brit királyi családnak hátat fordító páros exkluzív interjút adott Oprah Winfrey-nek, mely március elején kerül majd adásba. Többek között őszintén mesélnek majd a Megxithez vezető konfliktusokról, a királyi család tagjairól, a költözésükről és a hercegné újabb terhességéről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?