HŰHA

Nincs jól: a válla miatt szenved a TV2 sztárja

Gelencsér Timi az Exatlon versenyében sérült meg, válla azonban még mindig nem jött helyre.
  • Szerző: ripost

Lassan gyógyul Gelencsér Tímea, akinek válla még az Exatlon Hungary forgatásán sérült meg. Az egykori szépségkirálynő azonban csak itthon vette észre a bajt, a vizsgálaton pedig kiderült, hogy a válla körüli szalagokkal vannak a problémák. Bár Timi sejtette, hogy hosszú rehabilitáció vár rá, arra nem számított, hogy a mindennapjait is ennyire megnehezíti ez a sérülés.

A vállammal még küzdök, és az edzés sem megy úgy, mint régen, szinte mindig rosszul leszek utána.

Nem tudom ez miért van, de remélem elmúlik, és újra csinálhatom teljes erőbedobással, hiszen a következő megmérettetésem vészesen közeleg" - árulta el Timi, aki egy korábbi Instagram-posztjában azt is kifejtette, mi történt vele pontosan.

"Volt egy kisebb vállsérülésem az Exatlon alatt. Egy oszlopot kellett kihúzni a helyéről és oldalra dobni. Emlékszem a nyilaló érzésre amikor elhajítottam az oszlopot, de mivel magas a fájdalomküszöböm gondoltam csak megrántottam, így futottam tovább. Két hétig eléggé kellemetlen volt mindenféle csavaró mozdulat de aztán enyhült a fájdalom és megszoktam, így versenyeztem tovább. Hazaértünk és gondoltam, ha pihentetem kicsit majd elmúlik. Sajnos nem így lett, úgyhogy elmentem egy kivizsgálásra... Kiderült, hogy a vállam kiugrott a helyéről, majd visszaugrott a helyére, de ezzel a körülötte lévő szalagokat megnyújtotta és egyet részlegesen leszakított... "

És ezeket olvastad már?