HŰHA

Múltjáról vallott Stahl Judit, valaki nagyon megbántotta

"Én egy kreatív ember vagyok, akit az ötletek hajtanak. Eközben egy kalitkába vagyok zárva. Az nem siker."
  • Szerző: Ripost

Stahl Judit sikeres anya, könyvkiadót vezet. Ám meglepő módon híradósként nem érezte magát sikeresnek. Ehhez hozzájárult, hogy műsorvezetőtársa, Pálffy István sem növelte az önbizalmát. Meglepő módon értékelte a saját karrierjét a Sikeres nők című show-ban."Én soha nem éreztem magam sikeresnek. Amikor eljöttem a tévéből, akkor mindenki azt mondta, hogy a sikerem csúcsán tettem ezt. Valóban? Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem, minden este bemegyek, és ugyanazt a munkát végzem."

Judit úgy érezte, kalitkába van zárva, mert őt az ötletek hajtják.

"Ami számomra siker, nem biztos, hogy mások számára is az. Nekem az a siker, amikor jók az ötleteim, és valóra váltok valaki másnak valamit. Mániás nő vagyok. A kollégáim úgy is szoktak hívni, hogy a szájzáras pitbull" – tette hozzá ne vetve.

Számtalan nő szembesül azzal manapság, hogy még mindig nem mérik egyenlő mércével a sikeres férfiakat és nőket. Eközben a szebbik nem tagjaitól sokszor férfiakat megszégyenítő felkészültséget várnak el, úgy, hogy még háztartást is vezetnek. Judit egy sok évvel ezelőtti esetet említett, amelyben hajdani kollégája, Pálffy István tett olyan kijelentést, amely máig nem gyógyuló sebet ejtett Judit lelkén.

"Az én műsorvezetőtársam azt nyilatkozta rólam, hogy én vagyok a díszzsebkendője. Mondtam neki: Pista, köszönöm. Mondanám, hogy jólesett…" üzente keserűen egykori kollégájának Judit hosszú évekkel az eset után. Stahl Juditot több csatornán is próbálta a Bors elérni tegnap, de nem reagált megkeresésre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?