HŰHA

Mint az idegenek: Harry messzire elkerüli Vilmost és Katalint

Hiába tagadják, egyértelmûen látszik, hogy Diana két fia között megromlott a viszony, és már szóba sem állnak egymással.
  • Szerző: The_M

Nagyjából fél éve pletykálnak arról, hogy a sussexi és a cambridge-i hercegi párok között komoly ellenszenv alakult ki. A királyi udvar tagadja, hogy ebből bármi igaz lenne, de a jelek mégis az ellenkezőjére utalnak.

A vasárnapi húsvéti misén is egyértelmű volt, hogy valami nagyon nincs rendben. Harry a terhessége miatt otthon maradó felesége nélkül ment el a családi rendezvényre, és végig kerülte Vilmos és Katalin kettősét. Több méterrel előttük sétált végig, és inkább az unokatestvéreivel beszélgetett. Majd amikor Vilmosék beérték a windsori György-kápolna bejáratánál, Harry arrébb állt.

Egy viselkedéskutató szerint Harry távolságtartásából magabiztosan kijelenthető, hogy teljes idegenként kezeli a bátyját és a sógornőjét.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy mi okozta Diana fiainak vitáját, sokak szerint Meghant nem szereti Vilmos, és Harry a testvére helyett a szerelmét választotta. De arról is lehetett hallani, hogy az egykori színésznőt Katalin utálja, és ebből lett családi belharc.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?