HŰHA

Megszólalt Bereczki Zoltán: erre számíthatnak rajongói a baleset után

A 43 éves sztár a saját kertjében szenvedett súlyos balesetet a múlt héten, de nem mondja le fellépéseit.
  • Szerző: Ripost

Az ügyeleten kötött ki a múlt hét végén a 43 éves Bereczki Zoltán. A Sztárban Sztár leszek! mestere péntek este szenvedett balesetet, elszakadt a bokaszalagja. A színész-énekesnek nagy fájdalmakat okoz a sérülés, amely miatt ugyan koncertet nem mond le, de ülve énekel majd, sőt a TV2 show-jának zsűripultja is átalakul kissé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Pénteken egy kerti balesetben kifordult a bokám. Azonnal bementem az ügyeletre, ahol nagyon gyorsan elláttak. Kiderült, hogy bokaszalag-szakadásom van, amely miatt hat hétig egy bokamerevítőt kell hordanom” – kezdett bele a történetbe Bereczki Zoltán, akinek természetesen kellemetlen a sérülés, de megnyugtatott mindenkit, a körülményekhez képest jól van.

A művész szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy bár a lába fáj, nem kell lemondania semmilyen feladatát, előadást vagy koncertet.

„A Sztárban Sztár leszek! készítői azonnal a segítségemre siettek, amikor kiderült, hogy az adásban fel kell polcolni a lábam. A hétfő esti győri koncertem nézőitől pedig előre elnézést kérek, de ülve énekelek majd” – üzente nevetve Bereczki Zoltán, akinek a műsor alatt is volt külön segítsége, hogy alig néhány nappal a komoly sérülés után ne kelljen megerőltetnie a lábát.

„Mindent megteszünk, hogy Bereczki Zoltán a lehető legkényelmesebben tudja végezni a feladatát. Az élő adások alatt alá lesz támasztva a lába, kapott egy botot, és egy kolléga csak neki segít, ha bármire szüksége lenne” – tudta meg a Blikk a TV2 sajtóosztályától.

A színészt az elmúlt években többször érte kisebb baleset: A lepkegyűjtő című előadást például három éve azért kellett félbeszakítani, mert Bereczki Zoltánnak megsérült a feje, ami annyira vérzett, hogy az orvos nem engedte vissza a színpadra. Ugyanennek az előadásnak egy szolnoki vendégszereplése után mentő vitte kórházba, mert az előadás egy intenzív jelenetében eltörte az ujját. De eresztettek már rá függönyt is, amely miatt a vaksötétben úgy ment neki valaminek, hogy felrepedt a szemhéja, egyszer pedig a homlokát kellett sürgősen négy öltéssel összevarrni, mert az Illatszertár című előadás alatt hordott sálja beakadt, emiatt a falnak csapódott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?