HŰHA

Megrázó emlékéről vallott Bárdosi Sándor felesége

Az édesanya egy blogbejegyzésben emlékezett vissza az ijesztő pillanatra.
  • Szerző: RIPOST

Komoly fejtörést okozott a Bárdosi családnak a gyermekek nevelését illetően, hogy használják-e az okos eszközöket. Ildikó azonban hamar rájött, hogy sokszor nem szerencsés telefonnal vagy tablettel lefoglalni a kicsiket, ugyanis komoly probléma is adódhat belőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Maja egyszer odalépett Sankóhoz, hogy megnyomkodja a tabletet, de Sankó annyira játékban volt, hogy hirtelen egy lökéssel igyekezett Maját a géptől eltessékelni. De sajnos a lökés túl nagyra sikeredett, és az éppen hogy csak járni tudó Maja hátra esett, nagyot koppant a feje a járólapon” – kezdte a blogjában Ildikó. A kétségbeesett édesanya azonnal a telefonjáért nyúlt, hogy hívja a mentőket, azonban az ijedtség nagyobb volt, mint a probléma.

„Itt jött minden szülő rémálma: Maja nagyon sírt, mikor próbáltuk felvenni, sírás közben elernyedt. Bepánikoltunk, de annyi lélekjelenlétünk azért volt, hogy kapkodva hívtuk a mentőket. Közben igyekeztem megnyugtatni a földön fekve, mert nem tudtuk, hogy mi lehet a valós probléma, azon túl, hogy valószínűleg agyrázkódást kapott” – írta az édesanya, aki tanulópénzként tekint az évekkel ezelőtti történetre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?