HŰHA

Megint bajban a Viszkis

Ambrus Attilát júniusban ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök, de ez még a kisebbik baj...
  • Szerző: Angie

Ambrus Attila nagy bajba került. A Viszkis három hónapja maradt jogosítvány nélkül, miközben felesége veszélyeztetett terhes.

Ambrus Attilát júniusban ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök, és elvették a jogosítványát Szegeden. A Viszkis nem merte az autóját a Tisza partján hagyni, így pár száz métert vezetett, amikor megállították és megfújatták vele a szondát.

Attila azt állította, előző nap fogyasztott alkoholt, de a hajnali szondázás még aktívan kimutatta a szeszt a szervezetében. A hatóság ott helyben intézkedett, elvették Ambrus jogosítványát, de akkor még maga sem gondolta, hogy emiatt hatalmas bajba kerülhet.

A Viszkis egy nappal az eset után még könnyedén megoldotta a fuvarozását, hiszen felesége is segítségére volt és sofőrre is futotta, de azóta eltelt három hosszú hónap és minden megváltozott. Réka lombikprogrammal esett teherbe, a most öt hónapos kismamának azonban nagyon kell vigyáznia magára. Réka nem tudja tovább szállítani Ambrust, akinek viszont bármelyik pillanatban éppen a felesége miatt lenne muszáj a volán mögé ülnie.

"Réka veszélyeztetett terhes, így ha bármi történne vele, nekem készen kéne állnom, de jelen pillanatban nem vezethetek. Most mindig meg kell kérnem valakit, hogy fuvarozzon. Korábban ő segített, de mivel  nagyon kell magára vigyáznia, nem kockáztathatjuk a kisbabánk életét"

– aggodalmaskodott Ambrus Attila, aki egyre kiszolgáltatottabban érzi magát a helyzet miatt.

És ezeket olvastad már?