HŰHA

Katalin hercegné balhés nagybátyja kitálalt: Meghan Markle hazudik!

Gary Goldsmith, Katalin hercegné híres-hírhedt nagybátyja szerint Meghan Markle végighazudta a márciusban adásba került, Oprah Winfrey-nek adott interjút.
  • Szerző: ripost

Gary Goldsmith hosszú és részletes interjúban fejtette ki a véleményét Meghan Markle-ről az egyik legnagyobb brit lap, a Daily Mail munkatársának.

Katalin hercegné anyai nagybátyja sok kellemetlenséget okozott már az unokahúgának, többek között akkor, amikor a nyílt utcán ütötte meg úgy a feleségét, hogy az asszonynak betört a feje.

Gary Goldsmith szerint Meghan Markle végighazudta az Oprah-interjút

Gary Goldsmith szerint Meghan Markle végighazudta az Oprah-interjút
Fotó: AFP

A Middleton-család fekete bárányának tartott férfi azonban most csak jót akart: teljes vállszélességgel kiáll az unokahúga mellett, akit Meghan Markle az idén márciusban adásba került, Oprah Winfrey-interjú során szerinte hamis vádakkal illetett.

„Nem igaz, hogy Kate megríkatta Meghant az esküvő előtt! Ebből egyszerűen egy szó sem igaz, Meghan hazudik! Az a Katalin, akit én ismerek, sosem tenne ilyet! Egy szavát sem hiszem...” – fogalmazott Gary Goldsmith a Daily Mailnek.

Az üzletember – közelebbről ismerve a királyi család tagjait – szerint az sem igaz, hogy Meghant nem támogatta lelkileg a palota a várandóssága alatt.

„Nem hiszem, hogy a család kihátrált volna mögüle, amikor kiderült, hogy lelki problémákkal küzd. Annál is inkább, mert támogatnak efféle törekvéseket, Harry is egy mentális egészséggel foglalkozó jótékonysági szervezet védnöke.”

Ezt már csak azért sem hiszi, mert az unokahúga tökéletesen be tudott illeszkedni a királyi családba, ahol mindenki nagyon szereti őt.

Az interjúban Goldsmith arról is beszélt, hogy bár nagyon kedveli Károly herceget és Kamilla hercegnét, II. Erzsébet királynőt szerinte Vilmosnak és Katalinnak kellene követnie a trónon, hogy a monarchia erősebbé válhasson, mint valaha.

És ezeket olvastad már?