HŰHA

Megdöbbentő kijelentést tett a férfiakról Várkonyi Andrea, kire utalt?

A mûsorvezető párkapcsolati előadásán beszélt arról, mennyire kiábrándító az, ha egy férfi iszik vagy nem integrálódik bele a családba.
  • Szerző: ripost

Párkapcsolatokról szóló előadásán vallott arról Várkonyi Andrea, Bochkor Gáborral való szakítása után milyen típusú kapcsolatra vágyik.

A műsorvezető most már pontosan tudja, milyen jelek utalnak egy kapcsolat végleges megromlására.

"Amikor azon kapjuk magunkat, hogy a gúny megjelenik a kommunikációban, sajnos a kapcsolat már visszafordíthatatlan állapotba érkezett, hiszen akkor nemcsak egymással beszélünk így, hanem másoknak is úgy állítjuk be a korábban hercegként emlegetett párunkat. Ha ezt tapasztaljuk, sajnos hiába minden próbálkozás. Ahogy az is intő jel lehet, ha már nem szeretjük a másik szagát. Sajnos ilyen esetekben be kell látni: vége" - fogalmazott a Best magazin szerint az előadásán Andrea.

Azt persze nem lehet tudni, hogy Andrea a szavaival Bochkor Gáborral megélt tapasztalataira utalt-e, egy biztos: a műsorvezető ma már jól tudja, milyen kapcsolatra vágyik, és biztos, hogy nem adja alább az elképzeléseit.

Arról is beszélt, hogy számára mi számít kizáró oknak.

"Számomra például elengedhetetlen, hogy érezzem, fontos vagyok a másiknak. És kizáró ok, ha a férfi iszik, azzal nem tudok elfogadó lenni. És ami még elengedhetetlen, hogy a párom legyen hozzám lojális, soha ne kérdőjelezzen meg mások előtt" - fogalmazott.

Ami még fontos Andrea számára, hogy az új párja könnyen beilleszkedjen a családjába, hiszen nagy szívfájdalma volt, hogy tavaly elhunyt nővérével Bochkor Gábor az együtt töltött 12 év alatt soha nem találkozott.

És ezeket olvastad már?