HŰHA

Már gyerekként is voltak gondjai Hujber Ferinek

Megalázták, megverték, kényszerítették, az ágyába vizeltek - Hujber Feri személyiségét már gyerekként sem tudták elfogadni társai.
  • Szerző: Buster

 A %% elsőként számolt be arról, hogy kiszállt a szentendrei rendőrség Hujber Feri és felesége, Cynthia lakásához. A nyomozók kényszerítés alapos gyanúja miatt vizsgálódnak. Azt sokan tudták már, hogy Ferivel jó ideje gond van, hiszen nemrég ország-világ előtt zavartan állította: Jézus él, ám azt eddig csak sejteni lehetett, hogy ennek az állapotnak a családja is elszenvedője.

Felmerül a kérdés: mi történt Ferivel? A szakemberek azt mondják, a gyerekkorában érdemes keresni a megoldást. A színész négy éve terápiás kezelésnek is alávetette magát annak érdekében, hogy képes legyen elfeledni, vagy legalább feldolgozni mindazt a gyötrelmet, amit kiskamaszként az iskolában, majd később fiatal felnőttként kellett elszenvednie.

A családapának több segélykiáltása is volt… A %% pénteki számában szakember beszél arról, miként hat egy emberre, ha éveken át folyamatosan megalázzák.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?