HŰHA

Liptai Claudiáért hagyta el feleségét a cukrász édesapa

Még csak nem is randevúzott Liptai Claudia és Pataki Ádám cukrász, amikor a férfi úgy döntött: előbb kilép a házasságából, és csak utána közeledik a mûsorvezetőhöz.

Ahogy a %% is megírta: Liptai megmutatta a nagyvilágnak új szerelmét Faccebookon még júniusban, de csak most derült ki, hogy kialakuló románcról van szó.

A Bors pedig további részleteket is megtudott arról a férfiról, akit valószínűleg sokan irigyelnek. A 35 éves, kétgyermekes apuka, aki felesége korábbi kapcsolatából született gyermekét is úgy nevelte, mintha a sajátja lenne,

hosszú ideje úgy érezte, boldogtalan a házasságában.

 

A csodálatos Pataki cukrászdában. Kezemben az év barackfagyija! Mellettem Pataki Ádám

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. június 5.

Liptai Claudiával május végén találkozott először, aki már akkor felkeltette az érdeklődését. Aztán amikor a csinos műsorvezetőnő odakerült gyakorlatra hozzájuk a cukrászdába, egyből érezte a kölcsönös szimpátiát,

szinte vibrált közöttük a levegő,

ezért jó pár álmatlan éjszaka után döntött: elhagyja a családját, mert nem szeretné, hogy a felesége kellemetlen helyzetbe kerüljön - meséli a Borsnak a cukrász egyik ismerőse.

Körülbelül két hete költözött el otthonról, utána hívta el Claudiát randevúzni – árulta el Ádám egy közeli ismerőse, aki szerint még egyáltalán nem biztos, hogy kapcsolat és szerelem lesz a cukrász és a műsorvezető románcából, hiszen még csak az ismerkedési fázisnál tartanak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?