HŰHA

Less be a magyar énekes extravagáns lakásába, elképedsz a látottakon

Amikor Varga Viktor albérletet keresett, fontos volt neki, hogy víz mellett legyen.
  • Szerző: Ripost

A népszerű énekes ezért egy Római- parton található lakóparkban bérelt magának lakást. Itt fogadta a %% stábját.

Varga Viktor, mint mondja azért vette ki ezt a lakást, mert hatalmas terasz tartozik hozzá. Amikor belépünk az ajtón, férfihoz képest meglepően nagy rend fogadott bennünket. Csak ámulunk a festményekkel, szobrokkal és saját készítésű bútorokkal berendezett lakáson. A házigazda éppen ezért rögtön arról kezdett el beszélni, hogy ő tulajdonképpen nem csupán énekesnek, hanem  festőnek és szobrásznak is tartja magát.

Egy szóval: alkotó! Nekem mindig készítenem kell valamit, mindig tele vagyok ötletekkel és van, hogy abból szobor, vagy dal, esetleg festmény készül

– mesélte lapunknak Varga Viktor. "Az a lényeg, hogy a gondolataimat, érzéseimet ezeken az alkotásokon keresztül fejezem ki, ez segít abban, hogy ne legyek depressziós. Egyébként nagyon kedvelem ezt a lakást, ez egy alkotóműhely.  Belaktam minden centiméterét, és olyan lett, amilyennek szerettem volna. Akkor költöztem ide, miután harmadjára szakítottunk Cinthyával. Éppen ezért most nem is vágyom kapcsolatra, jólesik egyedül lenni ebben a lakásban…”

 

További exkluzív fotókat találsz Varga Viktor lakásáról a %% napilap hétfői számában. Keresd az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?