HŰHA

Lagzi Lajcsi havi 5 kilót dobott le szalonnázás közben!

Eladásra kínált autójának köszönheti, hogy megismerkedett egy olyan szerrel, melynek köszönhetően szinte leolvadnak róla a kilók.
  • Szerző: sm

A trombitás híresség nemcsak a mulatós műfajról, hanem a jojózásáról is híres. Most 31 kilót fogyott 6 hónap alatt – igaz, nem kitartó testmozgással. 

Az eladásra kínált Mercedesemnek köszönhetem, hogy találkoztam az azóta barátomnak tartott Jánossal, aki megismertetett velem egy érdekes módszert

mondta el a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki volt már 150 kiló is a legrosszabb napjaiban. 

"Mivel kéri a joghurtot? Szalonnával. Sok szalonnával." *

– Az autóvásárlásról beszélgettünk, amikor azt tanácsolta, hogy próbáljam ki azt a készítményt, amivel ő is eredményt ért el. Ez a szer azért fantasztikus szerintem, mert nem kell mellette koplalni. Fél éve kezdtem használni, és bár mindvégig ehettem a kedvenceimet, a legzsírosabb ételeket, mint mondjuk a kolbász vagy a szalonna, mégis csak úgy tűntek el rólam a kilók – meséli a gyanúsan szép történetet Lajcsi. -

Most 99 kilót mutat a mérleg, ha ráállok! Szerencsére tudom tartani a testsúlyomat, és nem is akarok tovább fogyni. Most ugyanis tökéletesen érzem magamat a bőrömben. (…) Érdemes volt eladnom a kocsimat!

– viccelődött Galambos Lajos.

Veszélyes a jojózás! 

Az orvosok szerint nagyon megterhelő a szervezetnek, ha valakinek többször is drasztikusan ingadozik a testsúlya. Hirtelen fogyást ugyan több módszerrel is el lehet érni, ám az eredmény ritkán tartós: a leadott pluszkilók sokszor gyorsan visszaszaladnak, akár többedmagukkal is. 
Az egészséges testsúlyt csak mozgással és egészséges étkezéssel lehet megőrizni, bár van olyan módszer, amikor nem kell közben szenvedni.

*Az idézet forrása a Macskafogó című rajzfilm

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?