HŰHA

L.L. Junior bevallotta: mostani feleségével csalta a fiai anyját

Éveken át csak sejteni lehetett, hogy L.L. Junior talán nem volt teljesen hűséges Csillához. A rapper most Hajdú Péter műsorában vallotta be: valójában hosszabb ideje tart a kapcsolata Kingával, mint ahogy eddig állította.
  • Szerző: ripost

Megrázóan őszinte beszélgetéssel folytatódik pénteken a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor. A harmadik adás vendége L.L. Junior, aki leplezetlen őszinteséggel beszélt élete legféltettebb titkairól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorban Junior egy olyan titkot is elárult, amit eddig még sosem nyilatkozott le sehol: kiderült, hogy feleségével, Kingával már hat-hét éve egy párt alkotnak. Ez csupán azért meglepő, mert nagyobbik fia, ifjabb Lesi László 2013 januárjában jött világra, tehát hét és fél évvel ezelőtt. Kisebbik fia, a tavaly augusztusban tragikus balesetben elhunyt Dávidka pedig 2015 szeptemberében született.

Fotó: Life TV

A rapper nem is tagadta, hogy két fiának édesanyját, Csillát megcsalta Kingával.

„Csillát nem vettem el, csak Kingát. Csillát nem akartam elvenni. Kinga százszor nagyobb szerelem, mint Csilla volt. Kinga társ, méltó partner nekem. Én már túl vagyok a cicababákon, a házi robotokon, ő nekem a királynő, a méltó társam. Olyanok vagyunk, mint két nemes fenevad. Néha öljük egymást, de ezt egészséges módon, humorral kezeljük. Nagyon jól működik közöttünk minden. Őt a Csillával való kapcsolatom alatt ismertem meg, meg is csaltam vele Csillát. A gyerekek miatt nagy dilemma volt ez az életemben, de a szívem végül Kingához húzott” – mondta el Hajdú Péternek Junior.

Fotó: Life TV

A rapper azzal is tisztában volt, hogy Kingával való kapcsolatát sokan nem nézik majd jó szemmel: többek között apósa, Körtvélyessy Zsolt sem. A Jászai Mari-díjas színművész egy csirkefogónak tartotta Juniort, akit sokáig nem fogadott el; másféle férfit képzelt el a lánya mellé.

„Azt hitte, hogy egy szélhámos vagyok. Imponálni próbáltam neki, de szerintem alig várta, hogy eltűnjek a képből. Most, hogy unokája született, talán elhiszi, hogy komolyan gondolom Kingával” – fogalmazott mosolyogva a rapper.

Lili a szeme fénye

A rapper és Kinga első közös gyermeke, Lili szeptember 17-én jött világra. Junior a barátai elbeszéléséből már tudta, hogy más érzés lesz lányos édesapának lenni, azóta pedig igazi szerelemben van a kislányával. Lacika is imádja a húgát, aki a tavaly elhunyt Dávidka születésnapja után egy nappal született.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?