HŰHA

Dubajban kapták le: angol milliárdos oldalán vakációzik a magyar modell

Kustánczi Lia Anglia egyik leggazdagabb üzletembere, Stephen Purdew társaságában pihent Dubajban.
  • Szerző: Ripost

Kustánczi Lia Anglia egyik leggazdagabb üzletembere, Stephen Purdew társaságában pihent egy dubaji luxusszálloda strandján. A hatvanas éveiben járó brit üzletember tulajdonába többek között egy közel 100 millió fontot, azaz mintegy 40 milliárd forintot érő szálloda- és fürdőhálózat is tartozik, sőt saját páholya van az Arsenal labdarúgócsapat stadionjában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kustánczi Lia elismerte, hogy jó kapcsolatban van a milliárdos üzletemberrel

Kustánczi Lia elismerte, hogy jó kapcsolatban van a milliárdos üzletemberrel
Fotó: Ripost

Azt egyelőre nem tudni, hogy Lia mit keresett pontosan az üzletember társaságában, ám a DJ-ként is dolgozó modell korábban már elárulta, hogy rendszeresen hívják fellépni Dubajba. Viszont az sem elhanyagolható tény, hogy Stephen Purdew tavaly jelentette be, hogy több mint egy évtized házasság után elhagyja jóval fiatalabb feleségét, akitől két gyermeke is született.

„Egyből felismertem őt, régóta követem a közösségi oldalon. Eleinte egyedül napozott az ágyon, majd feltűnt, hogy beszélget valakivel. Az úriember nem volt ismerős, és egy kicsit meg is lepett, hogy az ő társaságában látom, mert azt gondoltam, hogy egy olyan típusú nőnek, mint Lia, az izmos, fiatal pasik jönnek be. Ennek ellenére nagyon jól elvoltak, sokat beszélgettek, élvezték a jó időt” – mesélte a Blikknek egy ott nyaraló, aki képeket is küldött a lapnak a párosról, de ezt jogi okok miatt nem mutathatják meg. Liát is megpróbálták elérni, aki bár elismerte, hogy jó kapcsolatban van a milliárdossal, nem kívánt nyilatkozni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?