HŰHA

Kökény Attila: többen is felajánlkoztak már, hogy eljuttatnának a csúcsra

A népszerű énekes nem tagadja, hogy 12 évvel ezelőtt volt egy csúnya botlása, ami miatt válságba került a házassága feleségével, Arankával. Bár a féltékenység még mindig jelen van az életükben, Kökény ma már ellen tud állni a kísértésnek.
  • Szerző: Doris

Kökény Attila a szakításról énekel A Dal 2020 versenyzőjeként, Búcsúznom kell című dala fájdalmas témát boncolgat. Az énekes sajnos maga is érintett a témában: 12 évvel ezelőtt komoly válságba került a házassága, mert hűtlen volt feleségéhez, Arankához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Két hónapig külön is voltunk Arankával, ami életem eddigi legnehezebb időszaka volt. Sajnos az ember sokszor csak akkor jön rá, hogy mennyire szereti a másikat, amikor úgy érzi, hogy elveszíti. Emlékszem, hogy rengeteget küzdöttem, mire visszanyertem a bizalmát, tényleg mindent bedobtam. Ajándékokat vettem, közös programokat szerveztem, és persze elhalmoztam a szeretetemmel. Hálás vagyok érte, hogy visszafogadott”mondta a Lokálnak Kökény, akinek óriási rajongótábora van, a koncertjein pedig rengeteg a csinos nő. Attila nem tagadja, hogy a fellépéseken szívesen kacérkodik velük egy kicsit, ám ez csak a show része.

Olyan hölgyek is akadtak azonban, aki igencsak messzire mentek, szabályosan felajánlkoztak a sármos sztárnak.

„Többen is felajánlkoztak már, hogy eljuttatnának a csúcsra, ami persze nem rossz dolog, de én nem esem kísértésbe. Nem is rejtegetem a feleségem elől a telefonom, gyakran a meredek üzeneteket vele is megosztom” - mondta a lapnak Kökény, aki A Dal 2020 szombati elődöntőjében küzdhet tovább a 75 millió forint összértékű, a zenei karrier építésére fordítható főnyereményért.

És ezeket olvastad már?